Ελλάδα

Κρήτη: Κυκλοφορούσαν οπλισμένοι με ρόπαλα και κατσούνες

Έτοιμοι για συμπλοκή ήταν πέντε Ρομά, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν σταμάτησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σε περιοχή του Ηρακλείου για να κάνουν τυπικό έλεγχο, το βράδυ της Δευτέρας.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο όχημα, βρήκαν στο εσωτερικό του ξύλινα ρόπαλα, ποιμενικές κατσούνες και ένα κλειδί για μπουλόνια, που οι ηλικίας 26, 41, 25, 27 και 17 χρόνων επιβάτες δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς σκόπευαν να τα χρησιμοποιήσουν. Έτσι, συνελήφθησαν και προσήχθησαν για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο να σκόπευαν να εξαπολύσουν επίθεση σε άγνωστο στόχο, ενώ τα παράνομα αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Είχε ματσέτα στο αυτοκίνητό του

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 59χρονος Έλληνας, το απόγευμα της Δευτέρας, όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έρευνα στο όχημα που οδηγούσε στο Ναύπλιο και βρήκαν στο εσωτερικό του μια ματσέτα με λάμα μήκους 42 εκατοστών. Ο οδηγός προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για προανάκριση και σε βάρος του σχγματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Δημοφιλέστερα

To Top