Ελλάδα

Μαζί με την κοκαΐνη είχε και σημειώσεις για τους αγοραστές

Εξέλιξη είχε η υπόθεση με την σύλληψη ενός αλλοδαπού που επέβαινε ως συνοδηγός σε ένα αυτοκίνητο που σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Άρτα για να κάνουν τυπικό έλεγχο, το βράδυ της Παρασκευής, ο οποίος πετάχτηκε έξω και το έβαλε στα πόδια, καθώς είχε πάνω του μικροποσότητα κοκαΐνης και 1.300 ευρώ.

Ωστόσο, στο πλαίσιο της περαιτέρω έρευνας έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν κρυμμένες και άλλες ποσότητες κοκαΐνης που είχε σκοπό να διαθέσει προς πώληση. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 27,63 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά και χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα των «πελατών» του και χρηματικά ποσά, οι οποίες εξετάζονται. Έτσι, το κατηγορητήριο σε βάρος του αλλοδαπού άλλαξε από απλή κατοχή ναρκωτικών και απείθεια και προστέθηκε η κατηγορία της διακίνησης.

Μάλιστα, κατά την έρευνα στο σπίτι εμφανίστηκε η αλλοδαπή σύντροφός του, η οποία επιχείρησε να αποσπάσει με τη βία τα ναρκωτικά από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα. Και αυτή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας με κατηγορίες για βία κατά υπαλλήλων και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δημοφιλέστερα

To Top