Αθλητισμός

Super League 2, Νότιος όμιλος, Κηφισιά – Χανιά 0-3: «Διπλό» των Κρητικών και… θρίλερ για την άνοδο – Δείτε τα γκολ

Στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 μπορεί ο Πανσερραϊκός να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα όμως στον Νότο έχουμε… θρίλερ. Τα «αδιάφορα» βαθμολογικά Χανιά υπέταξαν με 3-0 την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και έβαλε «φωτιά» στην μάχη της ανόδου στη Stoiximan Super League. Η Athens Kallithea έπειτα από τη νίκη της επί του Απόλλωνα με 3-0 και σε συνδυασμό με την ήττα την ομάδας του Γιάννη Πετράκη μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους δυο βαθμούς με τρεις αγωνιστικές να απομένουν.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csyu0a6mpzdl)

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 54′ με την προβολή του Μπουρσέλη. Η ομάδα των βορείων προαστίων έφτακε κοντά σε άμεση απάντηση στο 56′ όταν ο Βαφέας έκανε την προβολή αλλά ο Καλογεράκης τον νίκησε. Στο 79′ ο Τσέλιος έκανε ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, ο Κόλα εκτέλεσε, από τις κόντρες ευνοήθηκε και με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Αναγνωστόπουλο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να μειώσουν και εν τέλει δέχθηκαν τρίτο γκολ. Στο 90+2′ οι Χανιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση, ο σκόρερ του πρώτου γκολ Μπουρσέλης έκανε το γύρισμα και ο Μάναλης με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το θριαμβευτικό 0-3.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Μαζουλουξής (61′ Κουϊρουκίδης), Νοικοκύρακης, Πέιος (75′ Παπασάββας), Παυλάκης (61′ Να’α), Γκίνη (61′ Καλλέργης), Ταλάλ (75′ Αντερέγκεν), Πρίτσας, Τετέι.

ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογέρακης, Κατσούρι (81′ Μαρτσάκης), Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Ρότσα (81′ Σερβιλάκης), Καμαρά (61′ λ.τ Κόλα), Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (75′ Μπουτσάκης), Μάναλης.

Aποτελέσματα 27ης αγωνιστικής Νοτίου Ομίλου:
Σάββατο 27/5

Athens Kallithea – Απόλλων Σμύρνης 3-0

Κυριακή 28/5
Προοδευτική – Καλαμάτα 1-2
ΟΦ Ιεράπετρας – Επισκοπή 2-0
ΑΕΚ Β’ – Παναχαϊκή 4-1

Δημοφιλέστερα

To Top