Ελλάδα

Κληρονομιά Τράγκα: Ολική ρήξη ανάμεσα στον Γιάννη Τράγκα και τη Μαρία Καρρά – Εξώδικo για τα ακίνητα στις ΗΠΑ

Ενάμισης χρόνος συμπληρώθηκε αυτές τις μέρες από τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την περιβόητη κληρονομιά του και ο εμφύλιος των Τράγκα καλά κρατεί. Με μια διαθήκη που μοιάζει να είναι «στοιχειωμένη» πλέον, το θρίλερ της αποδοχής της συνεχίζεται, με κύριους πρωταγωνιστές τον μεγαλύτερο γιο του εκδότη, Γιάννη, και την τελευταία του σύζυγο.

Αυτή που φέρεται να βρίσκεται πίσω από κάθε εμπόδιο εδώ και δεκαοχτώ μήνες ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για την περιουσία του εκλιπόντος. Παρότι το τελευταίο διάστημα φάνηκε ότι το νερό, έστω και δύσκολα, μπήκε επιτέλους στο αυλάκι, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών ανέτρεψαν τα πάντα. Πλέον ο Γιάννης Τράγκας διέκοψε κάθε επαφή με τη Μαρία Καρρά, αφού η διαφωνία που προέκυψε για την κοινή αποδοχή της κληρονομιάς δεν κατέστη δυνατό να γεφυρωθεί και οδήγησε σε ολική ρήξη.


tragkas_in__1_

Ο πύργος στο Μαϊάμι όπου βρισκόταν ένα από τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα

Κι αυτή η διαφωνία αφορούσε όλα τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις ΗΠΑ, τα οποία η χήρα του δεν ήθελε να συμπεριληφθούν στην κληρονομιά, αλλά να μείνουν εκτός. Κάτι που βρήκε κάθετα αντίθετο τον μεγάλο γιο του εκδότη-δημοσιογράφου, ο οποίος προσπαθούσε επί μήνες να τα βρει μέσω δικηγορικού γραφείου των ΗΠΑ. Και όταν ανακάλυψε ότι η τελευταία σύζυγος του πατέρα του άρχισε να πουλάει συγκεκριμένα σπίτια, όπως αυτό στο Λας Βέγκας, επέμεινε ακόμη περισσότερο να συμπεριληφθούν και οι κατοικίες της Αμερικής.

Ακολούθησε ένα ντόμινο διαβουλεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές και πριν από δύο μήνες φάνηκε ότι τελικά θα υπάρξει συμφωνία ώστε υιός Τράγκας και Μαρία Καρρά να μεταβούν τελικά στο Μονακό. Εκεί όπου θα υπέγραφαν και οι δύο την αποδοχή της διαθήκης του εκλιπόντος ώστε να ξεμπλοκαριστούν επιτέλους λογαριασμοί και θυρίδες σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του πριγκιπάτου και να λάβει ο καθείς ό,τι του αναλογεί, αφού πληρωθούν τα οφειλόμενα στο Ελληνικό Δημόσιο.

Αλλαγή στάσης

Φάνηκε τότε ότι η Μαρία Καρρά έριξε νερό στο κρασί της, αλλά τελικά ήταν μόνο για λίγο, αφού φέρεται να άλλαξε στάση και ζήτησε να μείνουν εκτός αποδοχής τα ακίνητα της Αμερικής.

Σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν άριστη γνώση της υπόθεσης, πρότεινε, όπως επιμένουν οι πληροφορίες, στον Γιάννη Τράγκα να συνάψουν ένα ξεχωριστό ιδιωτικό συμφωνητικό στο Μονακό.


tragkas_in__4_

Ο γιος, Γιάννης Τράγκας

Αυτό θα αφορούσε αποκλειστικά όλες τις κατοικίες που είχε ο εκλιπών στις ΗΠΑ, σε πόλεις όπως το Μαϊάμι, το Λας Βέγκας (πουλήθηκε), τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον (πουλήθηκε) μεταξύ άλλων και τον διαμοιρασμό τους. Ο γιος του εκδότη αρνήθηκε κατηγορηματικά να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση και απαυδισμένος από τα συνεχή μπρος-πίσω διέκοψε κάθε επαφή με τη Μαρία Καρρά.

Της απέστειλε μάλιστα και εξώδικο ώστε η θέση του να είναι ξεκάθαρη και με το γράμμα του νόμου, ενώ αρνήθηκε να μεταβεί στο Μονακό για να υπογράψουν την αποδοχή. Κάτι όμως που δεν φαίνεται να ενδιαφέρει και πολύ τη Μαρία Καρρά.

Δημοφιλέστερα

To Top