Ελλάδα

Κρήτη: Έκλεψαν μια βάρκα, εξαφανίστηκαν στη Χερσόνησο και… το ανέβασαν story στο Instagram

Μπορεί η περιπέτεια των δύο νεαρών που χάθηκαν με μια βάρκα στην περιοχή της Χερσονήσου να είχε αίσιο τέλος, μετά την επιχείρηση αναζήτησης τους από τις αρχές, ωστόσο, τώρα βρέθηκαν κατηγορούμενοι, καθώς όπως προέκυψε, είχαν κλέψει τη βάρκα και μάλιστα μόνοι τους… “ενημέρωσαν” τις αρχές ότι ταξιδεύουν για τη Ντία!

Το βράδυ της Τετάρτης οι δύο 23χρονοι νεαροί, ο ένας από τη Σλοβενία και ο άλλος από την Ελλάδα, αποφάσισαν να κλέψουν τη βάρκα και να πάνε μια βόλτα… Ο ένας εργάζεται σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου και ο άλλος σε επιχείρηση με σκάφη και είδη θαλάσσης.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με τα σκάφη μετέβη στο Α.Τ. Χερσονήσου και κατήγγειλε την κλοπή κάνοντας μήνυση κατά αγνώστων, χωρίς να έχει προφανώς ιδέα για το τι είχε συμβεί…

Στην πορεία της βραδιάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο νεαροί ανέβασαν… story στο Instagram λέγοντας “Κλέψαμε μια βάρκα” και με ένα … βελάκι έδειξαν ότι κατευθύνονται στη Ντία!

Το story είδαν αρκετοί χρήστες του instagram ενώ οι αρχές ειδοποιήθηκαν και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση καθώς οι δύο νεαροί αδυνατούσαν να επιστρέψουν αφού έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Ευτυχώς εντοπίστηκαν σώοι, όμως, μετά την αίσια έκβαση της περιπέτειάς τους, θα κληθούν να βρεθούν ενώπιον των αρχών.

Πηγή: Cretalive

Δημοφιλέστερα

To Top