Ελλάδα

Ωρωπός: Συνελήφθη 22χρονος που έσπασε μπαλκονόπορτα σπιτιού και έκλεψε τσάντα με 35.000 ευρώ

Συνελήφθη, το πρωί της Πέμπτης, στον Ωρωπό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 22χρονος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, κλοπή από οικία και εξύβριση.

Ο 22χρονος το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου, αφού έσπασε την μπαλκονόπορτα σπιτιού, εισήλθε σε αυτήν και αφαίρεσε από το εσωτερικό της τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τις αμέσως επόμενες μέρες από τη διάρρηξη ο 22χρονος διέθεσε μέρος του χρηματικού ποσού σε πλήθος ηλεκτρονικών αγορών και στην αγορά αυτοκινήτου, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, έπειτα από υπόδειξη του κατηγορούμενου στους αστυνομικούς, βρέθηκε και κατασχέθηκε, σε δασική έκταση στην περιοχή του Ωρωπού, το χρηματικό ποσό των 23.645 ευρώ, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα σε σακούλες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 1-6-2023, στον Ωρωπό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 22χρονος ημεδαπός για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, κλοπή από οικία και εξύβριση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας διάρρηξης σε οικία στην περιοχή του Ωρωπού, κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης αποδεικτικών μέσων και πληροφοριακών στοιχείων, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 22χρονος ως δράστης της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Ο κατηγορούμενος βραδινές ώρες της 27-5-2023, αφού έθραυσε την μπαλκονόπορτα της οικίας, εισήλθε σε αυτήν και αφαίρεσε από το εσωτερικό της τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -35.000- ευρώ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τις αμέσως επόμενες μέρες από τη διάρρηξη ο 22χρονος διέθεσε μέρος του χρηματικού ποσού σε πλήθος ηλεκτρονικών αγορών και στην αγορά αυτοκινήτου, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, έπειτα από υπόδειξη του κατηγορούμενου στους αστυνομικούς, βρέθηκε και κατασχέθηκε, σε δασική έκταση στην περιοχή του Ωρωπού, το χρηματικό ποσό των -23.645- ευρώ, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα σε σακούλες.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου, βρέθηκε μέρος του ρουχισμού που φορούσε κατά τη διάρκεια της διάρρηξης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοφιλέστερα

To Top