Αθλητισμός

Serie A, Tορίνο – Ίντερ 0-1: «Διπλό» πριν τον τελικό του Champions League

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Ίντερ για τη φετινή σεζόν στη Serie A! Χάρη στο γκολ του Μπρόζοβιτς οι Νερατζούρι επιβλήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Τορίνο, επέστρεψαν προσωρινά στη δεύτερη θέση και διατήρησαν ακέραιο το ηθικό τους ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Έπειτα από ένα «άνοστο» ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 32΄με τον Λουκάκου να κάνει την κούρσα μέχρι την περιοχή, αλλά μην καταφέρνει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Ό,τι δεν πέτυχε ωστόσο ο Βέλγος, το έκανε ο Μπρόζοβιτς μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο κίπερ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct36rmq832sp)

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ άγγιξε το 2-0 σε άστοχες προσπάθειες των Τζέκο (56΄) και Γκαλιαρντίνι (59΄), προτού η Τορίνο απειλήσει για πρώτη φορά στο 60′ με σουτ του Καραμό που εξουδετέρωσε ο Χαντάνοβιτς (60΄).


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct38hkr7k2sx)

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σανάμπρια να σπαταλήσει μεγάλη ευκαιρία για την Γκρανάτα, ενώ στο 80΄ο Τζέκο απάντησε για την Ίντερ με τελείωμα που κατέληξε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Η Ίντερ επέστρεψε προσωρινά στην 2η θέση (72β) και για να παραμείνει εκεί πρέπει να μην κερδίσει η Λάτσιο (71β) εκτός έδρας την Έμπολι την Κυριακή (4/6, 22:00).

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Χαντάνοβιτς (65΄Κορντάς), Νταρμιάν, Ντε Φράι, Μπαστόνι (66΄Ατσέρμπι), Ντάμφρις, Γκόσενς (74΄Μπελανόβα), Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (55΄Μπαρέλα), Λαουτάρο (55΄Τζέκο), Λουκάκου.

Δημοφιλέστερα

To Top