Ελλάδα

Καιρός: Στις παραλίες της Αττικής ξεχύθηκαν όσοι δεν έφυγαν για το τριήμερο – 30άρια και αύριο

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τις θερμοκρασίες που έφταναν μέχρι τους 30 βαθμούς και ύστερα από μια μακρά περίοδο αστάθειας και βροχών, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρήκαν την ευκαρία να καλωσορίσουν τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου με μια βουτιά στη θάλασσα. 

Νωρίτερα, τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες της Κυριακής, η παραλιακή γέμισε από οδηγούς που κατευθύνονταν προς παραλίες της Αττικής προκειμένου να δροσιστούν. 


5905468


5905469


5905470

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες, παραλίες του Αλίμου και του Φλοίσβου, των νοτίων προαστίων, γέμισαν από κόσμο. 
 

Δεδομένου ότι ο Μάιος, σύμφωνα και με επίσημα στοιχεία που είχε παρουσιάσει πριν από λίγες ημέρες το meteo, ήταν σε ορισμένες περιοχές ο πιο ψυχρός των τελευταίων 14 ετών, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανυπομονούσαν για το πρώτο τους μπάνιο. 


5905471


5905474


5905476


5905477

Η καλοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. 

Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, οπότε στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας και της Ηπείρου, θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 28 με 29 και κατά τόπους τους 30 βαθμούς και στα νησιά τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Δημοφιλέστερα

To Top