Αθλητισμός

Superleague 2, Νότιο όμιλος: Γκέλα Καλλιθέας κι αγκαλιά με την άνοδο η Κηφισιά, σώθηκε το Αιγάλεω

Τέλος στην αγωνία για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου στη Super League 2 ανεβαίνοντας κατηγορία, δόθηκε 2 αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ το ίδιο ισχύει και με την μάχη της παραμονής. Στην Επισκοπή η Κηφισάε επικράτησε των Κρητικών με 5-1 και από την στιγμή που η Athens Kallithea έχασε από την Ηλιούπολη με 1-0, άγγιξε την άνοδο, καθώς στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια θέλει μόλις έναν βαθμό. Στην μάχη της παραμονής, το Αιγάλεω επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ έμεινε στην Super League 2, ρίχνοντας στην Γ’ Εθνική την Προοδευτική.

Ηλιούπολη – Athens Kallithea1-0

Όλα στραβά στην Ηλιούπολη για την Athens Kallithea που πλέον θέλει ένα θαύμα και αυτό μπορεί να μην της φτάνει για να ανέβει στην Super League. Η ομάδα της Καλλιθέας γνώρισε την ήττα από την Ηλιούπολη που από την πλευρά της; δεν χαρίστηκε στην αντίπαλό της με 1-0 και μένοντας πίσω με 5 βαθμούς από την Κηφισιά με 2 αγώνες να απομένουν θέλει κάτι παραπάνω από θαύμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Με το 1-0 αυτό η Ηλιούπολη ανέβηκε στην 6η θέση με 41 βαθμούς, ενώ η Athens Kallithea έμεινε στους 59 δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Να τονιστεί πως αν Καλλιθέα και Κηφισιά τερματίσουν ισόπαλες, την άνοδο θα πάρει το συγκρότημα των βορείων προαστείων που έχει την ισοβαθμία.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Άντο μόλις στο 7′. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct3xhgdmfsm1)

Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι και κέρδισαν πέναλτι στο 54′, αλλά ο Περιστερίδης νίκησε τον Λουκίνα κρατώντας το 1-0.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct3yenmq5lnt)

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 58′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Ντεμέτριους και το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος για την Ηλιούπολη.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct3zq5g60e0p)

Δημοφιλέστερα

To Top