Αθλητισμός

Νάγκετς – Χιτ 108-11: «Break» του Μαϊάμι στο Ντένβερ – Δείτε βίντεο

Τι είχε συμβεί σε ένα ματς, δεν έχει καμία σημασία για τη συνέχεια. Και φάνηκε στο Game 2 των τελικών του ΝΒΑ. Μπορεί στον πρώτο τελικό οι Νάγκετς να έκαναν… πάρτι, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, το Μαϊάμι παρουσίασε ένα άκρως διαφορετικό πρόσωπο, «διάβασε» καλύτερα το παιχνίδι του Ντένβερ και χάρη στην εξαιρετική άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το «break» και πήρε το αβαντάζ της έδρας με φόντο την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γκέιμπ Βίνσεντ κρατούσε την μπαγκέτα των Χιτ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να τελειώσει το ματς έχοντας 23 πόντους με 4/6 τρίποντα, ενώ υπεύθυνος για το comeback ήταν ο Ντάνκαν Ρόμπινσον (10π., 2/3τρ) στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου. Ο Τζίμι Μπάτλερ κράτησε το προβάδισμα στην 4η περίοδο με 21 πόντους και 9 ασίστ.

Στον αντίποδα, δεν έφτασαν οι 41 πόντοι του φοβερού Γιόκιτς (16/28 σουτ) ο οποίος είχε επίσης 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Νάγκετς – Χιτ: Το ματς

Με εντελώς διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε ο δεύτερος τελικός στην «Ball Arena». Οι Μαϊάμι Χιτ δεν είδαν τη διαφορά να ξεφεύγει, αλλά αντίθετα προσπάθησαν να πάρουν εκείνοι την κατάσταση στα χέρια τους έχοντας προηγηθεί δύο φορές με +9 πόντους (19-10 και 26-17) κατά τη διάρκεια της α’ περιόδου.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct4akuwkxv1t)

Ο Μαξ Στρους δεν θύμισε ούτε στο ελάχιστο τον Στρους του πρώτου τελικού όπου είχε 0/10 σουτ καθώς στην α’ περίοδο (23-26 το Μαϊάμι) είχε μετρήσει 12 πόντους με 4/7 τρίποντα. Αυτός ήταν και ο παίκτης-κλειδί του Σποέλστρα.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct4b5jiyppgx)

Βέβαια στη συνέχεια τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Οι Νάγκετς χρησιμοποίησαν σύνθετη άμυνα «ζώνης» και ευστοχώντας πέντε σερί φορές σε προσπάθεια για τρίποντο όχι μόνο επέστρεψαν στο ματς αλλά έφτασαν να προηγούνται και με +15 πόντους (50-35) πέντε λεπτά πριν από το ημίχρονο.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct4bpmw6gbe9)

Δημοφιλέστερα

To Top