Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι Ρουμάνοι άναψαν φωτιές αποκαλύπτοντας πρόταση της Κλουζ στον Λουτσέσκου

Ο Νταν Πετρέσκου, παλιά δόξα της Ρουμανίας, θεωρείται παρελθόν από τον πάγκο της Κλουζ και σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα από το prosport.ro ο πρόεδρος της ομάδας Νέλου Βάργκα προσέγγισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

«Ο Βάργκα πρότεινε στον γιο του Μιρτσέα Λουτσέσκου, να αναλάβει την ομάδα θέτοντας υψηλούς στόχους, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η πρόκριση στους ομίλους μιας από τις δύο πρώτες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δηλαδή του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο με τους Ρουμάνους να συμπληρώνουν πως ο Λουτσέσκου «δεν απέκλεισε την επιστροφή στη Ρουμανία».


ProSport

Όπως επισημαίνεται ζήτησε από τον Νέλου Βάργκα ένα διάστημα για να πάρει την οριστική απόφασή του, αλλά και χρόνο για μιλήσει με τον ΠΑΟΚ.

Βέβια από την Θεσσαλονίκη υπάρχει διαφορετική εικόνα κι αυτό που λέγεται είναι ότι τα όσα υποστηρίζουν τα Ρουμανικά ΜΜΕ απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον ΠΑΟΚ.

«Εκεί, θα πρέπει να απευθύνουν οι ενδιαφερόμενες ομάδες», λένε χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποί του, οι πρώτοι που γνωρίζουν τις δικλείδες και τη ρήτρα που υπάρχουν στο συμβόλαιο του 54χρονου προπονητή με τον «Δικέφαλο», αλλά κυρίως την ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Ρουμάνου τεχνικού.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top