Αθλητισμός

Basket League: Do or die στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, ψάχνει break… τίτλου ο Ολυμπιακός

Τελικοί Basket League, πράξη δεύτερη. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν το πάνω χέρι στη σειρά, μετά το 73-70 του Φαλήρου και τους «πράσινους» να θέλουν να φέρουν τα πράγματα ξανά στην ισορροπία.

Το ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του (21:15 – ΕΡΤ3, live στο Gazzetta) και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει τη στήριξη των φίλων του που θέλουν να δώσουν δυναμικό παρών ώστε να βοηθήσουν την ομάδα τους. Ο Χρήστος Σερέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες ετοιμοπόλεμους με στόχο το 1-1.

Θυμίζουμε πως στο ΣΕΦ ο Γκουντάιτις ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος από μία ίωση και αυτό είχε επιπτώσεις στην απόδοσή του και το rotation. Από ίωση όμως υπάρχει ζήτημα στην πλευρά του Ολυμπιακού αυτήν τη φορά.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ct437xiz83bd)

Ο Κώστας Σλούκας έχει μείνει εκτός προπονήσεων τις τελευταίες δύο μέρες και η συμμετοχή του στον δεύτερο τελικό παραμένει αμφίβολη. Ο διεθνής γκαρντ λόγω γαστρεντερίτιδας δε συμμετείχε στις προπονήσεις της Τρίτης (6/6) και της Τετάρτης (7/6), με την κατάστασή του να τίθεται προς επανεξέταση λίγο πριν το τζάμπολ.

Αν ο Ολυμπιακός επικρατήσει θα φτάσει στο Game 3 των τελικών (11/6 – 21:15) στο ΣΕΦ με προβάδισμα 2-0 και… match point τίτλου. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να ισοφαρίσει τη σειρά, η «μάχη» για το πρωτάθλημα θα φουντώσει και παράλληλα θα σταματήσει το εντυπωσιακό σερί των Πειραιωτών που βρίσκεται στο 14-0.

Οι απαντήσεις το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ…

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top