Ελλάδα

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους βομβιστές του ΑΤΜ – Τι του είπαν

Πετάχτηκαν ανάστατοι από τα κρεβάτια τους οι ένοικοι μιας του Αγίου Κωνσταντίνου στο Δήμο Καμένων Βούρλων, λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής, από την ισχυρή έκρηξη που έγινε στο ΑΤΜ το οποίο ήταν τοποθετημένο στην καφετέρια των ΚΤΕΛ και συγκλόνισε την περιοχή.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, που κατέβηκε να δει τι συνέβη, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον έναν από τους τρεις κουκουλοφόρους δράστες και περιέγραψε στο Star Κεντρικής Ελλάδας ότι τον διέταξε να φύγει, διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν θα έκλεβαν κάτι από το κατάστημα, αλλά μόνο από το ΑΤΜ! Πράγματι, οι άγνωστοι έκοψαν με τροχό ένα σημείο από το οποίο διοχέτευσαν αέριο με τη μέθοδο Plofkraak στο μηχάνημα.


Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Άγιο Κωνσταντίνο. Πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη ο ιδιοκτήτης του κτηρίου

Το ΑΤΜ διαλύθηκε και από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια και οι γυψοσανίδες της καφετέριας, ενώ ανάλογες ζημιές προκλήθηκαν και στα γύρω καταστήματα. Ωστόσο, οι κακοποιοί έδρασαν με απόλυτη ψυχραιμία, καθώς άρπαξαν μόνο την κασετίνα με τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, αφήνοντας αυτήν με τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Τα περιπολικά που κινητοποιήθηκαν αμέσως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες που, προφανώς, γνωρίζουν καλά την περιοχή. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας που έσπευσαν για επιτόπια έρευνα, αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο της διαφυγής, που όμως πιθανότατα είναι κλεμμένο.

Δημοφιλέστερα

To Top