Αθλητισμός

Φλόιντ Μέιγουεδερ: Φιλικός αγώνας πυγμαχίας με MMAer έγινε… πολεμικός – Σύρραξη πάνω στο ρινγκ

Ο θρύλος της πυγμαχίας Φλόιντ Μέιγουεδερ επέστρεψε στο ρινγκ το βράδυ της Κυριακής για έναν φιλικό αγώνα επίδειξης εναντίον του Τζον Γκότι Γ’ και τα πράγματα πήραν άγρια τροπή καταλήγοντας σε μια γενικευμένη σύρραξη στην FLA Live Arena στο Sunrise της Φλόριντα.

Ο Μέιγουεδερ περνούσε με άνεση τους πέντε γύρους στον αγώνα, χωρίς να φαίνεται καν πως έχει ιδρώσει, ενώ μαζί με τις γροθιές που προσγείωνε στο σώμα και το κεφάλι του αντιπάλου του, έκανε και το αγαπημένο του trash talk προσπαθώντας να λυγίσει τον αντίπαλό του και μέσα από τα mind games στα οποία διαπρέπει. Τα αίματα άναψαν μεταξύ των δύο καθώς ο διαιτητής Kenny Bayless δυσκολεύτηκε να τους χωρίσει και να τους σταματήσει από τις συνεχόμενες βρισιές.

Στις αρχές του έκτου γύρου, ο διαιτητής επενέβη για να σταματήσει τον αγώνα αφού δεν σταματούσαν να μιλάνε έντονα ο ένας προς τον άλλο. Αφότου χτύπησε το καμπανάκι της λήξης του αγώνα μετά από προσταγή του διαιτητή, ο Γκότι άρχισε να ρίχνει άγρια χτυπήματα στον Μέιγουεδερ. Και οι δύο συνοδείες μπήκαν στο ρινγκ και από εκεί και πέρα ξέσπασε χάος.


BRAWL ERUPTS AS MAYWEATHER & GOTTI TEAMS STORM RING & ALL HELL BREAKS LOOSE TO END FIGHT ABRUPTLY

 

Ηταν μια εύκολη βραδιά για τον Mayweather πριν από το μπρα ντε φερ. Παρότι ο αγώνας δεν είχε κριθεί επίσημα, το MMA Fighting βαθμολόγησε και τους πέντε γύρους υπέρ του 46χρονου.

Ο Mayweather, ο οποίος αποσύρθηκε από την επαγγελματική πυγμαχία με αήττητο ρεκόρ 50-0, αγωνίστηκε στον έβδομο αγώνα επίδειξής του. Πριν από την Κυριακή, πιο πρόσφατα κυριάρχησε επί του πρώην αστέρα του ριάλιτι Aaron Chalmers τον Φεβρουάριο. Ο Γκότι αγωνιζόταν στον τρίτο του αγώνα πυγμαχίας και μπήκε στον αγώνα με ρεκόρ 2-0. Έχει επίσης επαγγελματικό ρεκόρ 5-1 στα ΜΜΑ.

Δημοφιλέστερα

To Top