Lifestyle

Σήμερα θα κέρδιζε και το GNTM: Η Ασημίνα του MasterChef έγινε μελαχρινή και είναι μια άλλη 4 χρόνια μετά

Η Ασημίνα Ουστάλλι έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef. Η πρώην παίκτρια του MasterChef πήρε μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής όταν ήταν 24 ετών, ενώ ξεχώρισε καθώς είχε πάρει μέρος στις περισσότερες δοκιμασίες αποχώρησης.

Η ξανθιά μαγείρισσα είχε απασχολήσει πριν μερικούς μήνες, όταν είχε ενημερώσει μέσω social media για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και για τις πλαστικές που χρειάστηκε να κάνει.

«Δεν έχω κάνει πλαστική μύτης. Είχα κάνει στο παρελθόν. Πριν ενάμιση χρόνο. Είχα κάνει δυο φορές χειρουργείο. Η μία πλαστική, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω. Και δεν πέτυχε. Και όλο αυτό το διάστημα υποφέρω πάρα πολύ, δε μπορώ να αναπνεύσω καθόλου. Πέρασε ένας χρόνος και έκανα πάρα πολλή υπομονή ώστε να μπορέσω να ξανακάνω χειρουργείο. Η δικιά μου συμβουλή είναι να ψάχνετε και δύο και τρεις γιατρούς», είχε αποκαλύψει σε βίντεο στα stories της στο Instagram.

Άλλος άνθρωπος η Ασημίνα Ουστάλλι από το MasterChef

Ενώ σήμερα και τέσσερα χρόνια μετά, η 27χρονη σήμερα Ασημίνα δεν θυμίζει σε τίποτα την ξανθιά κοπέλα που γνωρίσαμε στο ριαλιτι μαγειρικής. Εργάζεται σαν σεφ ενώ όπως θα δείτε και εσείς ασχολείται και με την γυμναστική.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top