Αθλητισμός

Ντάνι Άλβες: «Θα αποδειχθεί η αθωότητα μου»

Η αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι συνήγοροι του Ντάνι Άλβες απορρίφθηκε για μία ακόμη φορά από το αρμόδιο δικαστήριο της Βαρκελώνης, καθώς ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα κρίθηκε ύποπτος φυγής.

«Δεν υπάρχει κανένα μέτρο και επαρκείας εγγυήσεις για την αποφυγή της πιθανής αναχώρησης του στο εξωτερικό..», αναφέρει μεταξύ άλλων η απόφαση με τον Άλβες να συμπλήρώνει 6 μήνες στη φυλακή μετά την καταγγελία 23χρονης κοπέλας για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον Βραζιλιάνο σε μπαρ της Βαρκελώνης.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε την απογοήτευση στον ποδοσφαιριστή ο οποίος μιλώντας στον δημοσιογράφο Νάτσο Αμπάντ (παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή) επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι είναι αθώος και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψει τη Βαρκελώνη.

«Μόνο δύο άνθρωποι γνωρίζουν τι συνέβη και κυρίως τι δεν συνέβη. Εγώ λέω την αλήθεια. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι προσπαθούσα να σώσω τον γάμο μου και γι’ αυτό είπα αυτά που είπα εξ αρχής. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος και δεν έχω τίποτα να κρύψω. Γίνεται λόγος για άπειρες εκδοχές από την πλευρά μου, ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι έχω καταθέσει μόνο δύο φορές ενώπιον του δικαστή», εξομολογήθηκε ο Βραζιλιάνος και συνέχισε:

«Είμαι στη φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου και δεν έχω δικαστεί ακόμα. Θα αποδειχθεί ότι δεν είμαι ένοχος και ότι επρόκειτο για μια συναινετική σχέση. Ποτέ δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να επιβάλω τη σεξουαλική πράξη σε κανέναν, όπως έχει γραφτεί».

Ο Άλβες επίσης σημείωσε ότι αν ήθελε να φύγει από τη χώρα, θα το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή, αλλά αντιθέτως «εγώ πήγα στην αστυνομία με τη θέλησή μου από το Μεξικό και αρνήθηκα να πάω στη Βραζιλία, μια χώρα που δεν θα συνεργαζόταν με την Ισπανία για την παράδοσή μου. Το έκανα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να αποδείξω την αθωότητά μου», ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει να ζει στη Βαρκελώνη: Η ζωή μου είναι εδώ. Είχα και έχω πάντα ένα σχέδιο για να ζήσω στη Βαρκελώνη».

Δημοφιλέστερα

To Top