Οικονομία

Παύλος Κασκαρέλης: Υψηλές «πτήσεις» για την Υδρόγειο Ασφαλιστική που «σβήνει» 50 κεράκια

Με ρυθμό +6% τρέχει η ασφαλιστική παραγωγή της «Υδρόγειος Ασφαλιστική» φέτος, σε μία χρονιά σταθμό κατά την οποία γιορτάζει τα 50α γενέθλια της. Με τα σενάρια για επίδοξους αγοραστές της εταιρείας να επανέρχονται κατά καιρούς, η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να υπεραποδίδει της αγοράς με βασικό όπλο τις Γενικές Ασφάλειες και κυρίως τον κλάδο αυτοκινήτου.

Εν τούτοις, όπως εξηγούσε χθες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα 50χρονα της εταιρείας ο Αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Παύλος Κασκαρέλης, γιος του βασικού μετόχου και Προέδρου κ. Αναστάσιου Κασκαρέλη, ως προτεραιότητα έχει τεθεί η ενδυνάμωση και άλλων κατηγοριών, όπως οι ασφαλίσεις περιουσίας, αστικών ευθυνών και υγείας ενώ γίνονται επενδύσεις στο κομμάτι του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σήμερα, όπως έλεγε ο κ. Κασκαρέλης, η εταιρεία έχει πάνω από 400 χιλ. πελάτες, περίπου 2000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, διατηρεί πανελλαδικό δίκτυο εταιρικών υποκαταστημάτων και γραφείων και έχει 214 άτομα στο ανθρώπινο δυναμικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr/

Δημοφιλέστερα

To Top