Ελλάδα

Ναυάγιο στην Πύλο: «Πίσω από το γόνατο είχε ένα μικρό σημάδι» – Ο Μοχάμεντ εξακολουθεί να ψάχνει τον αδερφό του

Οι ώρες περνούν, όμως η αγωνία κορυφώνεται με τον Μοχάμεντ να αναμένει έστω κι ένα μικρό σημάδι που να υποδηλώνει ότι ο αδερφός του, που επέβαινε στο μοιραίο αλιευτικό, δεν έχει χαθεί στα νερά της Μεσογείου.

«Κάποιος που μας βοήθησε μας είπε πως είναι σε νοσοκομείο» λέει στο Mega.

Με μια φωτογραφία εξακολουθεί να ψάχνει τον αδερφό του, που ήταν στο μοιραίο αλιευτικό. Η πληροφορία που έχει είναι πως ζει, αλλά αν δεν τον ακούσει δεν μπορεί να το πιστέψει.

«Δεν ξέρω τι φορούσε, είχε πολλά ρούχα. Πίσω από το γόνατο είχε ένα μικρό σημάδι από εγχείρηση» συμπληρώνει ο Μοχάμεντ.

Συγκλονίζει η μαρτυρία αδερφού επιβάτη που βρισκόταν στο αλιευτικό που ναυάγησε στην Πύλο.

Αρχικά ο Μοχάμεντ είχε δηλώσει χθες, μέσω Mega, ότι ψάχνει τον αδερφό του. «Ίσως πνίγηκε, ίσως είναι ζωντανός, δεν ξέρω ακόμα, αληθινά ελπίζω να είναι ζωντανός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός άνδρας. Έστειλε μία φωτογραφία στην οποία δεν είναι καθαρό το πρόσωπο, αλλά ο άντρας που είναι στο έδαφος του θυμίζει τον αδερφό του.

Ήταν ένα ταξίδι που οι δουλέμποροι είχαν στήσει καλά, με μια ταρίφα πανάκριβη. Ο δικός του αδερφός έδωσε όσα είχε και δεν είχε θα πει ο Μοχάμεντ. Σύμφωνα με τον άνδρα ο αδερφός του έδωσε 4.000 δολάρια.  «4.000 δολάρια. Ήταν δύο πλοία το πρώτο είχε 760 άτομα, ξεκίνησαν μία Παρασκευή πρωί περίπου στις 2 ήταν 5 ημέρες στην θάλασσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctd9rygf7sgp)

Στο ταξίδι μαζί με τον αδερφό του, ο Μοχάμεντ είχε και έναν φίλο τους μαζί και ψάχνει έστω κάποιο σημείο επαφής με αυτόν για να μάθει τι απέγινε ο αδερφός του. «Ήταν ο αδερφός μου και ο φίλος του, τους πήραν τα κινητά δεν είχαν ίντερνετ, πήραν τα κινητά τους και τους τα έκλεισαν αυτά ξέρω», τόνισε ακόμη ο Μοχάμεντ.


2-12

Δημοφιλέστερα

To Top