Ελλάδα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι μέχρι και στα Σπάτα μέσα στον Ιούνιο – Προβλήματα σε Μακεδονία και Εύβοια

Πρωτοφανείς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι εικόνες από όλη την Ελλάδα με την κακοκαιρία, τις σφοδρές βροχοπτώσεις, τους έντονους ανέμους και τους πλημμυρισμένους δρόμους, δεδομένης της εποχής.

Άστατο καιρό, με μεγάλους όγκους νερού και κεραυνούς σε μεγάλη συχνότητα σε αρκετές περιοχές της χώρας στα ανατολικά, είχε προβλέψε η ΕΜΥ με το αναβαθμισμένο Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου, κάνοντας λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Εκτός των περιοχών της Μακεδονίας, τη Φλώρινας, της Καστοριάς, της Ημαθίας, της Λέσβου από σήμερα το πρωί έντονα καιρικά φαινόμενα παρατηρούνται και στην Αττική καθώς η βροχή είναι διαρκής και κατά τόπους έντονη από τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, οι δρόμοι στα Σπάτα λόγω της κακοκαιρίας έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Όπως φαίνεται και σε σχετικά βίντεο πρόκειται για κεντρικό δρόμο από τον οποίο δεκάδες αυτοκίνητα περνούν καθημερινά. Σε ένα σημείο που έχει υποστεί καθίζηση το οδόστρωμα έχει σχηματιστεί κανονική λίμνη.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctfizfccni89)

 

Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ του Open, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία ενώ τα νερά μπαίνουν μέχρι και μέσα στα καταστήματα.

Οδηγός στην Χαλκιδική μπήκε μέσα στον χείμαρρο

Η κακοκαιρία χτύπησε το Σάββατο με σφοδρότητα τη Χαλκιδική, και ένας οδηγός κατέγραψε με το κινητό έναν χείμαρρο να παρασέρνει το αυτοκίνητό του ενώ αυτός ήταν μέσα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το νερό κάλυψε το ΙΧ, το οποίο ακολούθησε μία τρελή πορεία προτού επέμβουν τα κλιμάκια της Αντιπεριφέρειας.

Ευτυχώς πάντως, ο οδηγός κατάφερε να βγει εγκαίρως από το όχημά του χωρίς να κινδυνεύσει.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctfjdjd710zd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctfkeftdkte1)

Η κακοκαιρία συνεχίζει να σαρώνει την Εύβοια 

Δημοφιλέστερα

To Top