Ελλάδα

Mετανάστης έκλεβε την επιχείρηση όπου εργαζόταν και την πλήρωσαν και οι… ιδιοκτήτες επειδή ήταν παράνομος

Υπόδειγμα… αχαριστίας ήταν ένας μετανάστης που βρήκε δουλειά σε μια επιχείρηση στα Ιωάννινα παρ’ όλο που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ξάφριζε συστηματικά τις εισπράξεις! Όμως, η καταγγελία των ιδιοκτητών είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν μπλεγμένοι και οι ίδιοι, καθώς τον απασχολούσαν παράνομα!

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας το απόγευμα της Παρασκευής, όταν αποδείχθηκε ότι νωρίτερα είχε “βουτήξει” 350 ευρώ από το τσαντάκι του υπεύθυνου της επιχείρησης στην οποία είχε προσληφθεί. Μάλιστα, την προηγούμενη ημέρα είχε κλέψει με τον ίδιο τρόπο άλλα 350 ευρώ, ενώ και τον περασμένο Μάρτιο είχε ξαφρίσει 700 ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης!

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης εξακριβώθηκε ότι ο δράστης απασχολείτο παράνομα στην επιχείρηση, καθώς δεν διαθέτει ταξιδιωτικά έγγραφα για τη νόμιμη διαμονή του στη χώρα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, μαζί με τον υπεύθυνο της επιχείρησης που συνελήφθη για πρόσληψη και απασχόληση παράτυπου μετανάστη, ενώ τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και η ιδιοκτήτρια.

Δημοφιλέστερα

To Top