Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε τοίχος παραδοσιακής κατοικίας στην Άνω Πόλη λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας (φωτογραφίες)

Η κακοκαιρία που έπληξε την Θεσσαλονίκη καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δεν άφησε ανεπηρέαστες τις παραδοσιακές αλλά παλαιές κατοικίες στην περιοχή της Άνω Πόλης και ειδικότερα σε ένα σημείο δίπλα στο Τσινάρι όπου αρκετά κτίσματα βρίσκονται υπό κατάρρευση.

Όπως φαίνεται  φωτογραφίες του GRTimes, τοιχίο κλασσικού μεν, αλλά κατοικήσιμου κτίσματος της περιοχής στην οδό Ρακτιβάν, κατέρρευσε σαν «χάρτινος πύργος» από την σφοδρότητα της κακοκαιρίας με αποτέλεσμα να φανούν μέχρι και τα έπιπλα του ιδιοκτήτη.


Ano_poli_thessaloniki_grtimes_eidiseis_b_-_Αντιγραφη


Ano_poli_thessaloniki_grtimes_eidiseis_γ

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε και κατέρρευσε το μεγαλύτερο κομμάτι του τοίχου από την μεγάλη νεροποντή που έπληξε την πόλη, όμως σταδιακά μέχρι και σήμερα, κομμάτια συνεχίζουν να πέφτουν στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα ο χώρος μπροστά ακριβώς από το σημείο, όπου βρίσκεται είσοδος πολυκατοικίας να έχει αποκλειστεί με κορδέλες για την απαγόρευση της διέλευσης.


Ano_poli_thessaloniki_grtimes_eidiseis_δ

Μέχρι στιγμής από το περιστατικό δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί, όμως το γεγονός ότι μπάζα συνεχίζουν να πέφτουν μέχρι και σήμερα, ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος τραυματισμού κάποιου ανυποψίαστου περαστικού.

Δημοφιλέστερα

To Top