Ελλάδα

Ανήλικος έκλεψε δυο αυτοκίνητα την ίδια μέρα στην Κεφαλονιά

Είχε και… προτιμήσεις στα αυτοκίνητα που έκλεβε ένας ανήλικος Έλληνας στην Κεφαλονιά, καθώς το πρώτο που άρπαξε το βράδυ της Δευτέρας από το Αργοστόλι δεν του… άρεσε και πήγε με αυτό στην περιοχή Φαρακλάτα, απ’ όπου έκλεψε και ένα δεύτερο για να κάνει τις βόλτες του!

Ωστόσο, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη και στο πλαίσιο της προανάκρισης βρέθηκαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και οι γονείς του, που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Έκλεψαν παιδομηχανήματα από περίπτερο

Δυο παιχνιδομηχανήματα άρπαξαν από ένα περίπτερο στον Πύργο δυο Έλληνες που προκάλεσαν φθορές ύψους 100 ευρώ και, στη συνέχεια, άδειασαν τον κερματοδέκτη από τον οποίο πήραν 50 ευρώ. Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τον άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του.

Δημοφιλέστερα

To Top