Lifestyle

Αποκάλυψη Λιάγκα για την influencer που έπιασε η ΑΑΔΕ: Βγάζει μέχρι και 100.000 ευρώ τον μήνα

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη σημερινή εκπομπή στην influencer που φέρεται να βγάζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ “μαύρα” από τις διαφημίσεις που κάνει στα social και πιάστηκε στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ.

Μυστήριο αποτελεί ωστόσο ακόμα, το όνομα της influencer που πιάστηκε από την ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Όπως είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής “Το Πρωινό”, η εν λόγω κυρία, είναι γνωστό μοντέλο, το οποίο κατέχει σημαντικό ποσοστό σε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω της οποίας διαφημίζει ρούχα και αξεσουάρ στα social media, και τα πουλάει διαδικτυακά.

Πρόκειται, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, για πασίγνωστη influencer που βγάζει μέχρι και 100.000 ευρώ μηνιαίως!

“Η συγκεκριμένη κυρία, μαθαίνω, ότι βγάζει πάρα πολλά λεφτά μηνιαίως. Ακούω πράγματα που όχι τηλεοπτικοί σταρ… Μπορεί να βγάζει τον μήνα 40, 50, 70 μέχρι και 100.000 ευρώ. Ακούω τέτοια ποσά από αυτή την μπίζνα. Όταν έχεις μία τέτοια μεγάλη μπίζνα, ένα εργοστάσιο πια, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχεις λογιστές και οικονομικούς συμβούλους; Δεν είσαι στην αρχή. Τώρα με τόσες χιλιάδες ευρώ, δεν μπορεί να μην έχουν οικονομικούς συμβούλους…”, είπε ο Λιάγκας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top