Διεθνή

Τιτανικός: Εντυπωσιακό βίντεο αποτυπώνει το βάθος που βρίσκεται το ναυάγιο

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία που αναζητούν το υποβρύχιο Titan που είχε πραγματοποιήσει κάθοδο προς το ναυάγιο του Τιτανικού και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Ο υποναύαρχος Τζον Μόγκερ ο οποίος ηγείται της αποστολής της ακτοφυλακής – δήλωσε στο CBS News ότι πρόκειται για μια απίστευτα πολύπλοκη έρευνα και ότι υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα στο νερό και γύρω από την περιοχή.

Την ίδια ώρα, σε να εντυπωσιακό βίντεο αποτυπώνεται το βάθος που βρίσκεται το ναυάγιο του Τιτανικού και το οποίο προσπάθησε να προσεγγίσει το υποβρύχιο Titan, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από την Κυριακή.

Δείτε στο 3.31 του βίντεο πού βρίσκεται ο Τιτανικός


Ocean DEPTH Comparison 🌊 (3D Animation)

Το βίντεο που δημιουργήθηκε από την ισπανική εταιρεία κινουμένων σχεδίων MetaBallStudios, δείχνει πού βρίσκεται το ναυάγιο του Τιτανικού, αλλά και τα μέγιστα βάθη στους διάφορους ωκεανούς, θάλασσες αλλά και μεγάλες λίμνες του πλανήτη μας, συγκρίνοντάς τα με εμβληματικά μνημεία που έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος.

Ειδικότερα, στο βίντεο γίνεται σύγκριση του βάθους, με τον Πύργο του Άιφελ, με το Άγαλμα της Ελευθερίας ή με το ψηλότερο κτίριο στο κόσμο, το Μπουρτζ Χαλίφα.

Δημοφιλέστερα

To Top