Αθλητισμός

Ιλκάι Γκουντογκάν: Άντεξε ένα χρόνο την γκρίνια της γυναίκας του για το Μάντσεστερ και μετακομίζει στη Βαρκελώνη

Πως είναι δυνατόν να είσαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, να έχεις κατακτήσει τρεμπλ, να έχεις με δύο δικά σου γκολ να κερδίσει το Κύπελλο Αγγλίας και να φεύγεις; 

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν έμεινε 7 χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι, έγινε αρχηγός της, ήταν βασικό γρανάζι στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί! 


ΣΕΡΑ_6


ΣΑΡΑ_4


ΣΑΡΑ_3


ΣΑΡΑ_2

Στα 32 του δεν είναι μεγάλος και ήταν χρήσιμος στον Γκουαρδιόλα. Γιατί έφυγε; Μα, για την γυναίκα του. Η Σάρα Αρφάουϊ, μοντέλο από τη Γαλλία, γνώρισε τον Γερμανό παίκτη το 2021, το 2022 τον παντρεύτηκε στη λίμνη Κόμο και το 2023 τον οδηγεί στην Βαρκελώνη. 

Η γκρίνια της γυναίκας του για το Μάντσεστερ ήταν ο κυριότερος λόγος της μεταγραφής στη Μπαρτσελόνα αφού η ζωή στη Βαρκελώνη δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή στην πόλη της Αγγλίας. 


ΣΑΡΑ_1


GKL

Η Σάρα που έκανε… πάρτι για τη μεταγραφή είχε ερωτηθεί για το αγαπημένο της εστιατόριο στο Μάντσεστερ, και είπε: «Συγγνώμη, λυπάμαι για να είμαι ειλικρινής, αλλά κανένα. Προσπάθησα πάρα πολύ να βρω ένα καλό εστιατόριο αλλά είναι φρικτό το φαγητό παντού. Δεν μπορώ να βρω ένα πραγματικό ιταλικό ή καλό σούσι ή απλά φρέσκο φαγητό… παντού κατεψυγμένο. Επικεντρώνονται στο να βγάζουν χρήματα με τα ποτά». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Gündogan🌙🧿🪬 (@sarabenamira)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Gündogan🌙🧿🪬 (@sarabenamira)

Δημοφιλέστερα

To Top