Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς και οι μεταγραφικές προτεραιότητές του

Οι Ερυθρόλευκοι πιάνουν δουλειά από σήμερα Πέμπτη με τις πρώτες εξετάσεις των παικτών και τα εργομετρικά τους που θα πάνε ανά γκρουπ. Από εκεί και πέρα μαζί τους ξεκινά φυσικά και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός, που θα έχει και το δικό του επιτελείο εκτός από τους Έλληνες συνεργάτες του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός στην Αυστρία και το Τιρόλο θα μεταβεί από τις 5 έως τις 20 Ιουλίου, αν και υπάρχει ένα… παραθυράκι να γυρίσει στις 19 Ιουλίου. Εκεί θα δώσει ορισμένα φιλικά, πιθανώς 4 τον αριθμό, ενώ θα δώσει και άλλες φιλικές αναμετρήσεις.

Από μεριάς δανεικών δεν αναμένεται να επανέλθουν οι περισσότεροι. Υπάρχουν παίκτες που γυρίζουν για τη δεύτερή τους ευκαιρία μετά τον δανεισμό τους – ή τη νέα τους ευκαιρία εάν προτιμάτε – όπως οι Φαντινγκά και Κίτσος ενώ υπό αξιολόγηση από το νέο επιτελείο των Πειραιωτών θα περάσουν και παίκτες όπως οι Αγκιμπού Καμαρά και Μπουχαλάκης. Από τα συμβόλαια που τελειώνουν αυτός που θα συνεχίσει με νέο συμβόλαιο θα είναι ο Ανδρούτσος.

Τώρα σε σχέση με τα μεταγραφικά. Ο Ολυμπιακός ψάχνεται πιο έντονα για στόπερ, χαφ και φορ (αλλά και εξτρέμ) και διαφαίνεται πως μέχρι την άλλη εβδομάδα 2-3 μεταγραφές είτε θα τις έχει προχωρήσει για τα καλά είτε θα τις έχει κλείσει. Ήδη υπάρχουν ονόματα στο μεταγραφικό του… κάδρο, όπως οι Καμπρέρα, Ντελόρ και Κογιάδο (αλλά και άλλα ονόματα από την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική).

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top