Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Το αγαπημένο γλυκό της οικογένειάς του

Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με την σύντροφό του, Αντονέλα Ροκούζο, και τους τρεις γιους τους συνεχίζουν τις διακοπές στην Αργεντινή πριν μεταβούν στο Μαϊάμι για να ξεκινήσει τους αγώνες με την Ίντερ Μαϊάμι ο Αργεντινός σταρ. 

Ο Λεο δεν κάνει μόνο ποδήλατο μαζί με την οικογένειά του αλλά τρώει και γλυκά. Όπως γράφουν στην Αργεντινή “αποκαλύφθηκε” μάλιστα ποιο είναι το αγαπημένο γλυκό των Μέσι. 

Είναι τα τσούρος. Είναι λουκουμάδες σε μακρόστενο σχήμα που συναντά κανείς σε Ισπανία, Πορτογαλία και φυσικά στη Λατινική Αμερική. Τρώγονται πασπαλισμένοι με ζάχαρη αλλά μπορεί κανείς να τους γεμίσει με διάφορες γεύσεις. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diario Olé (@diario.ole)

Ο Λιονέλ Μέσι παρήγγειλε 42 τσούρος από κατάστημα στο Σάντα Φε. Τα 24 είχαν γέμιση καραμέλας, τα 12 ήταν με κρέμα ζαχαροπλαστικής και τα 6 με νουτέλα. Μάλιστα η παραγγελία άργησε για 45′ αφού δεν ήξεραν ότι ήταν για τον Λιονέλ Μέσι. 

Το box παρέλαβε η Αντονέλα και ο Μέσι χαιρέτησε τον ντελιβερά ο οποίος όταν έφτασε στο κατάστημα έκλαιγε από συγκίνηση και δεν πίστευε τι του έχει συμβεί. Δεν μπόρεσε να βγάλει φωτογραφία αλλά θα μείνει πάντα χαραγμένο στη μνήμη του αυτό που έζησε. 

Δημοφιλέστερα

To Top