Αθλητισμός

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και επισήμως ο Κόβατσιτς

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Ιλκάι Γκιουντογκάν από το «Etihad», αλλά και την παρουσίασή του από τη Μπαρτσελόνα, η Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματέο Κόβατσιτς από την Τσέλσι για την επόμενη τετραετία.

Ο Κροάτης μέσος, που έχει τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ (τα 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ένα με την Τσέλσι, κόντρα στη νέα του πλέον ομάδα) έρχεται να αντικαταστήσει τον Γερμανό. Ο Γκιουντογκάν είχε αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Πεπ Γκουαρδιόλα στους «πολίτες».

«Όλοι ξέρουν πόσο καλή είναι αυτή η ομάδα του Πεπ και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι εδώ. Για μένα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά και η πιο απολαυστική ποδοσφαιρικά», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Κόβατσιτς μετά τις υπογραφές.

Το «βελούδο και ατσάλι», όπως τον χαρακτηρίζει η Μάντσεστερ Σίτι, θα φοράει το νούμερο 8 (σ.σ μέχρι πρότινος του Γκιουντογκάν).  Στο πλευρό του ήταν ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν, απόντος του Πεπ Γκιουαρδιόλα ο οποίος κάνει διακοπές στην Αίγυπτο με την οικογένειά του.

Πλέον απομένει να δούμε τι πρόκειται να κάνει η Σίτι με την περίπτωση του Ντέκλαν Ράις, για τον οποίο μέσα στην Τετάρτη υπήρξε η φημολογία πως έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση  ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Δημοφιλέστερα

To Top