Ελλάδα

Μοίρασε πάνω από ένα κιλό χασίς σε σακούλες με σήμα της κάνναβης

Τυποποιημένες συσκευασίες με το… σήμα της κάνναβης, που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 262,2 γραμμάρια χασίς, σκόπευε να «σπρώξει» σε χρήστες σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μουδανιών από την Χαλκιδική!

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, ο ύποπτος εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου κατοικεί και στην κατοχή του βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» συνολικού βάρους 819,2 γραμμαρίων για τις οποίες αναζητούσε αγοραστές.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν άλλες έξι συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 443 γραμμαρίων, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν 400 ευρώ και ένα όχημα ιδιοκτησίας του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, με σκοπό την διακίνηση.

Δημοφιλέστερα

To Top