Ελλάδα

Τσάκωσαν τον δράστη τεσσάρων κλοπών στη Ρόδο

Τέσσερις κλοπές και απόπειρες είχε διαπράξει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες σε γειτονιές της Ρόδου ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη τελικά από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σχηματίστηκε σε βάρος του η σχετική δικογραφία, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Όπως εξακριβώθηκε κατά την διερεύνηση της δράσης του, ο 32χρονος αποπειράθηκε να “ρουφήξει” καύσιμα από ένα δίκυκλο, διέρρηξε το υπόγειο ενός σπιτιού από το οποίο έκλεψε χρήματα, τρύπωσε στην κατοικία μιας ηλικιωμένης και άρπαξε διάφορα μικροαντικείμενα και εισέβαλε σε ένα ακόμη σπίτι, όπου έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Μπήκε με το κλειδί στο σπίτι ηλικιωμένης

Βρήκε στην αυλή το κλειδί του σπιτιού μιας 82χρονης στον Αμμότοπο της Άρτας ένας 49χρονος Ρομά και μπήκε μέσα σαν… κύριος για να κλέψει! Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από την ηλικιωμένη και τράπηκε σε φυγή. Η απόπειρα κλοπής, που έγινε το μεσημέρι της 14ης Ιουνίου, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Με τη μοτοσικλέτα που είχε κλέψει ένας 20χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής κυκλοφορούσε στην Πτολεμαΐδα μια 43χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας. Η κλεμμένη μηχανή κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 36χρονο ιδιοκτήτη της και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 20χρονου για κλοπή τροχοφόρου και σε βάρος της 43χρονης για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δημοφιλέστερα

To Top