Lifestyle

«Κι οι γυναίκες πρέπει να βάλουν το χεράκι στην τσέπη»: Νεαρός Γιαννιώτης πήγε στο «First Dates» και έπαθε κοκομπλόκο με το λογαριασμό

Ο Λευτέρης και η Λυδία αποφάσισαν να γνωριστούν καλύτερα μετά το πρώτο ραντεβού στο First Dates το βράδυ της Δευτέρας 26/6.

Το άλλο της μισό πήγε να βρει η Λυδία στο First Dates, το ριάλιτι αγάπης του Star Channel με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, με τον Λευτέρη να είναι το ραντεβού που την περίμενε στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/6).

Αυτό δεν πήγε πολύ καλά

Λιγομίλητος και απόμακρος δεν έδειχνε να περνάει και τέλεια στο εστιατόριο της αγάπης. Σε αντίθεση με την Λυδία, η οποία προσπαθούσε με το χαμόγελό της να τον κάνει να ανοιχτεί και να μάθει περισσότερα για εκείνον.

Το πρώτο ραντεβού πήγε πολύ καλά σε γενικές γραμμές, με μόνη εξαίρεση την ώρα που ήρθε ο λογαριασμός στο τραπέζι τους.

«Θα δούμε πώς θα πληρώσουμε», είπε ο Λευτέρης στη σερβιτόρα. «Δεν ήθελα να τα πληρώσω όλα εγώ είναι η αλήθεια» πρόσθεσε και η Λυδία τον ρώτησε: «Θες να τα πληρώσουμε μισά μισά;».

Μιλώντας στο κιου του First Dates, ο Λευτέρης είπε: «Πιστεύω ότι κι οι γυναίκες πρέπει να βάλουν το χεράκι στην τσέπη», αφήνοντας την Λυδία δυσαρεστημένη.

Αυτή η κίνηση όμως δεν την πτόησε και στο κοινό τους βίντεο δήλωσε πως θα ξαναέβγαινε με τον Λευτέρη. Το ίδιο είπε κι εκείνος: «Ωραία ήταν για πρώτη φορά. Καθόλου άγχος απλά κρατάω μια επιφύλαξη, μια άμυνα. Να μην τα δίνουμε όλα απλόχερα από την πρώτη φορά», απευθυνόμενος στη Λυδία.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top