Οικονομία

Θεόφιλος Βασιλειάδης: Εισαγωγή σε Χρηματιστήριο στο βάθος του σχεδίου διεθνοποίησης της Kariera

«Ο αντικειμενικός σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μία διεθνή εταιρεία, μία πολυεθνική, που θα έχει βάση στην Ελλάδα». Με αυτή τη φράση ως εισαγωγή ο κ. Θεόφιλος Βασιλειάδης επιχείρησε χθες να παρουσιάσει το σχέδιο που έχει για την εξέλιξη της «Καριέρα», της εταιρείας που συνίδρυσε, αργότερα πούλησε ως Startup στoυς Αμερικάνους της CareerBuilder και στη συνέχεια επαναγόρασε συμμαχώντας με τα αδέρφια Αριστοτέλη και Στέφανο Παντελιάδη βλέποντας τεράστιες ευκαιρίες στο recruiting στελεχών και εργαζομένων.

Ένα σχέδιο, στο οποίο φαίνεται πως θα συμπεριληφθεί και η προοπτική εισαγωγής της εταιρείας στο Χρηματιστήριο, όπως προέκυψε από τα λεγόμενα του κ. Βασιλειάδη, τόσο ως ενίσχυση του ίδιου του προφίλ της εταιρείας όσο και ως «καύσιμο» για την περαιτέρω επέκταση της..

Το πρώτο βήμα στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας της «Καριέρα» έγινε πριν από περίπου ένα μήνα, όταν σε μία κίνηση έκπληξη συμφωνήθηκε η εξαγορά των επιχειρήσεων της –πάλαι ποτέ μητρικής- CareerBuilder σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Βιετνάμ, Σιγκαπούρη και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς πώληση. Deal, το οποίο ουσιαστικά δημιουργεί το Kariera Group. Έναν όμιλο, που με βάση την πορεία της αγοράς εργασίας μαζί με τη δυναμική και το know how της ελληνικής μητρικής, έχει προοπτικές να διπλασιάσει τα οικονομικά μεγέθη του ενός διετίας, όπως υποστήριξε ο κ. Βασιλειάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top