Οικονομία

Eίναι πανάκριβα, αλλά είναι τρία από τα κορυφαία σπορ ρολόγια της χρονιάς

Τα νέα unisex ρολόγια που κλέβουν τις εντυπώσεις με την καινοτομία, τη φινέτσα και την αριστοτεχνία τους, έχουν την υπογραφή των κορυφαίων οίκων ωρολογοποιίας Patek Philippe, Girard-Perregaux και Vacheron Constantin.

Patek Philippe Aquanaut Luce Annual Calendar Ref. 5261R

Η γυναικεία συλλογή Aquanaut Luce καλωσορίζει μια νέα, πρακτική και εύχρηστη complication. Πρόκειται για το Aquanaut Luce Annual Calendar, με ετήσιο ημερολόγιο με ενδείξεις ημέρας, ημερομηνίας και μήνα, το οποίο χρειάζεται μόνο μία διόρθωση τον χρόνο, στο τέλος Φεβρουαρίου. H τελευταία οικογενειακή manufacture της Γενεύης εφηύρε το complication τo 1996, έναν χρόνο αργότερα παρουσίασε τα πρώτα γυναικεία Aquanaut.

Τώρα, η φημισμένη ωρολογοποιία συγκεντρώνει τις επιτυχίες της από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 στο Ref. 5261R. Η κάσα με τον εμβληματικό σχεδιασμό και η οκτάγωνη στεφάνη από ροζ χρυσό με σατινέ φινίρισμα, συνδυάζεται όμορφα με το μπλε-γκρι καντράν και το λουράκι με το χαρακτηριστικό ανάγλυφο μοτίβο των Aquanaut. H Patek Philippe απέφυγε να στολίσει το ρολόι με διαμάντια κι έτσι το 5261R είναι ένα sporty chic μοντέλο, που αν και κατατάσσεται σε γυναικεία συλλογή, έχει εντελώς unisex όψη –άλλωστε και η κάσα του είναι 39.9 mm. Γι’ αυτό τον λόγο, θεωρείται ήδη περιζήτητο από συλλέκτες και watch experts. Τιμή: €56.500.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr/

Δημοφιλέστερα

To Top