Αθλητισμός

Μαρτίνεθ μετά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων: «Είμαι πολύ συγκινημένος και γεμάτος όνειρα»

Ο Μαρτίνεθ μίλησε στα ΜΜΕ μετά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Ολυμπιακού τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ συγκινημένος. Είμαι γεμάτος φιλοδοξία και γεμάτος όνειρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας (του Ολυμπιακού) και απολαμβάνω τη κάθε γωνιά του Πειραιά.

Το σήμα που έχει η φανέλα μετράει. Οι φανέλες από μόνες τους δεν νικούν. Τα παιχνίδια τα κερδίζουμε όλοι εμείς (παίκτες και προπονητής εννοεί) που έχουμε το πλεονέκτημα να είμαστε σε αυτή την ομάδα – Θρύλο. Αυτή η ατμόσφαιρα με έκανε να έρθω εδώ (η ατμόσφαιρα του κόσμου). Μία μαγική ατμόσφαιρα».

Στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε εκ μέρους του Ολυμπιακού ο Κώστας Καραπαπάς ως αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής: «Σε αυτό το υπέροχο Δημοτικό Θέατρο καλωσορίζουμε την Adidas. Τη μεγαλύτερη αθλητική εταιρεία του κόσμου. Να την ευχαριστήσουμε για τα χρόνια συνεργασίας και μαζί να χαράξουμε δρόμους προς τη δόξα. Θέλω να μεταφέρω εκ μέρους του ηγέτη του συλλόγου, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και του Μιλτιάδη Μαρινάκη που είναι μαζί μας, το εξής μήνυμα: ‘Με αυτές τις φανέλες που θα δείτε, που σημαίνουν μάχη, εμείς ως Ολυμπιακός θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Δηλαδή να είμαστε πρώτοι, να είμαστε νικητές και να θυμόμαστε πάντα ότι εμείς είμαστε πρωταθλητές από την πρώτη ανάσα’».

O εκπρόσωπος της Adidas, Γιώργος Σιφνιός (Senior Director adidas Brand SEE), ανέφερε: «Η Adidas είναι το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο είναι η Adidas. Το DNA μας είναι τόσο ριζωμένο στο άθλημα που στόχος είναι πάντα η κορυφή σε πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα φτιαγμένη για πρωταθλήματα, εκφράζοντας αυτό το must-win mentality χωρίς διαπραγματεύσεις. Για 8η, λοιπόν, συνεχή χρονιά, είμαστε μαζί για να χαρίσουμε στους φιλάθλους ωραίες στιγμές ποδοσφαίρου».

Οι νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού έχουν δημιουργηθεί από την Adidas αποκλειστικά για τον πειραϊκό σύλλογο και είναι εμπνευσμένες φυσικά από τη μαχητικότητα της ομάδας. Είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα υλικά και ελαφρύ ύφασμα με εξαιρετικό αερισμό που παρέχει ελευθερία κινήσεων στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα η τεχνολογία AEROREADY ρυθμίζει την υγρασία του σώματος χαρίζοντας στεγνή αίσθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού.

«Νέα αρχή, νέα σεζόν, νέα εμφάνιση! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», ανέφερε από μέρους του ο Φορτούνης.

«Εύχομαι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές με τη νέα μας φανέλα, μαζί με όλο τον κόσμο μας που μας στηρίζει συνεχώς. Πάμε δυνατά», είπε ο Ντόι. Ο Ουσεϊνού Μπα ανέφερε: «Είμαστε εδώ για τη νέα μας φανέλα, με την οποία θα ζήσουμε νέες επιτυχίες. Μαζί με εσάς, τον κόσμο μας, στο γήπεδό μας. Πάμε Ολυμπιακάρα». Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπέγραψαν αυτόγραφα, μοίρασαν δώρα στον κόσμο και αποθεώθηκαν.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/

Δημοφιλέστερα

To Top