Αθλητισμός

Τσιτσιπας: Με μια ήττα και μία νίκη έκλεισε τους αγώνες επίδειξης πριν την πρεμιέρα του στο Wimbledon – Δείτε βίντεο

Με μία ήττα και μία νίκη έκλεισε τους αγώνες επίδειξης ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγες μέρες πριν την πρώτη δοκιμασία στο Wimbledon κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ.

Ο 24χρονος τενίστας έχασε σε φιλικό αγώνα στο Boodles από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς με 6-4, 6-7 (3), 10-7, όμως λίγο μετά επέστρεψε στο court και ένωσε τις δυνάμεις του με τον Πέτρο, που ετοιμάζεται και αυτός για το Wimbledon.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctr66shsneht)

Τα δύο αδέρφια, λοιπόν, λύγισαν τους Βρετανούς Κας/Τζόνσον με 6-7(5), 6-4, 10-5 στην πρόβα τζενεράλε τους εν όψει του βρετανικού σλαμ, όπου θα παίξουν στον πρώτο γύρο με τους Γάλλους Φλις/Βαν Ας.

Τους αγώνες επίδειξης δεν παρακολούθησε η αγαπημένη του Στέφανου, Πάουλα Μπαντόσα, με τον 24χρονο Έλληνα τενίστα να δέχεται ερώτηση σχετικά με την απουσία της.

«Δεν ήρθε γιατί διαλέγει ρούχα για το Γουίμπλεντον», δήλωσε ο Τσιτσιπάς και στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τη σχέση του με την Ισπανίδα και εάν είναι αληθινή αγάπη με τον Στεφ να απαντά χαμογελαστός: «Ναι είναι η μία και μοναδική».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctr6diujpfr5)

Ο Στέφανος μετά τα δύο παιχνίδια στο χορτάρι θα πάει στο Wimbledon για να κάνει τις τελευταίες προπονήσεις του πριν τον μεγάλο αγώνα με τον Ντόμινικ Τιμ την Τρίτη (4/7).

Αν ο Στεφ περάσει στον δεύτερο γύρο, τότε ενδεχομένως να πέσει πάνω στον Άντι Μάρεϊ, που αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Ράιαν Πένιστον.

Δημοφιλέστερα

To Top