Διεθνή

Τουρκία: «Fake ότι ο Ερντογάν ότι έπαιξε μπάσκετ» λένε χρήστες του διαδικτύου – «Είστε βαθιά άρρωστοι» απαντά βουλευτής του

Αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε το βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπου φαίνεται να παίζει μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, fake χαρακτηρίζουν χρήστες του διαδικτύου πλάνα που μοιράστηκε ο βουλευτής του ΑΚΡ Μουσταφά Βαράνκ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να παίζει μπάσκετ. Κι αυτό επειδή ένα πλάνο τραβήχτηκε τη μέρα και άλλο το βράδυ.

Από την πλευρά του,  ο Βαράνκ απάντησε μέσω social media ότι τα πλάνα είναι αληθινά. «Οι χρόνιοι αντίπαλοι έχουν εξαντληθεί να δημιουργήσουν μια θεωρία συνωμοσίας για το βίντεο ετοίμασα από τους αγώνες που παίζαμε δύο ημέρες την εβδομάδα. Οι εικόνες που τράβηξα δεν είναι fake, αλλά είναι σίγουρο ότι αυτοί οι αιώνιοι αντιφρονούντες είναι ”βαθιά” άρρωστοι από μίσος!».

Υπενθυμίζεται πως ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ με βουλευτές και άλλους συναδέλφους του στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Μπεστεπέ της Άγκυρας, μέσα στο άλσος του Ατατούρκ.

Ο Μουσταφά Βαράνκ μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα social media το βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο να παίζει μπάσκετ, κατά την τρίτη ημέρα της μεγάλης μουσουλμανικής γιορτής Άιντ αλ Άντχα.

«Είναι αλήθεια ότι περιστασιακά ξεφεύγω από το παιχνίδι και τραβάω βίντεο» έγραψε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν μοιράστηκε το βίντεο που δείχνει τον Ερντογάν να παίζει μπάσκετ με τους συναδέλφους του και να το απολαμβάνει.

Μάλιστα, η πράσινη ομάδα, στην οποία ήταν ο Ερντογάν, κέρδισε τον αγώνα με 50-22.

Δημοφιλέστερα

To Top