Αθλητισμός

Euro 2004: Reunion των παιχτών με θέα την Ακρόπολη

Πέρασαν 19 χρόνια από τότε που η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με το γκολ του Άγγελου Χαριστέα ανέβαζε στον 7ο ουρανό εκατομμύρια Έλληνες.

Οι μνήμες από την κατάκτηση του Euro 2004 απέναντι στην Πορτογαλία ξύπνησαν σήμερα για τους διεθνείς της θρυλικής ομάδας που έκαναν ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλάει…

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέβασε στα social media μια φωτογραφία “γιγάντων” καθισμένοι σ ένα τραπέζι με θέα την Ακρόπολη γράφοντας: “Reunion με @gr_legends_2004 με θέα την Ακρόπολη και συντροφιά το κύπελλο!”.


nikopolidis1

H ημέρα που γράφτηκε ιστορία

Μια ημέρα σαν τη σημερινή (4/7) το 2004 η Ελλάδα έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην ποδοσφαιρική της ιστορίας. 


Ο Μεγάλος Άθλος

Η Εθνική ομάδα με προπονητή τον Όττο Ρεχάγκελ κέρδισε το Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του αθλήματος. Η Ελλάδα κέρδισε στην πρεμιέρα αλλά και στον τελικό την “οικοδέσποινα” Πορτογαλία και έφτασε στην κορυφή στο “Ντα Λουζ” της Λισαβόνας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO 2024 (@euro2024)

Με γκολ των Καραγκούνη, Μπασινά κέρδισε με 2-1 την Πορτογαλία στην πρεμιέρα του ομίλου της. Στον 2ο αγώνα της έμεινε στο 1-1 (Χαριστέας) με την Ισπανία και στον 3ο έχασε με 2-1 από τη Ρωσία αλλά το γκολ του Ζήση Βρύζα την έστειλε ως 2η στον επόμενο γύρο με 4β αφήνοντας εκτός συνέχειας την “Φούριος Ρόχας”. 

Δημοφιλέστερα

To Top