Αθλητισμός

«Βόμβα» από τους Ισπανούς για τον Εμπαπέ: «Έχει συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο με την Ρεάλ και ρήτρα 1 δισ. ευρώ»

Το σήριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται…

Μόλις χθες το αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν ο Κελαϊφί ξεκαθάρισε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ ή θα υπογράψει την ανανέωση έως το 2025 ή θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι την ίδια ώρα που ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής επιμένει να μην θέλει να συνεχίσει στο Παρίσι μετά από το 2024.

Μια ημέρα μετά έρχεται το ραδιόφωνο της Μαδρίτης «Cadena Ser» να αποκαλύψει ότι υπάρχει συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο με 50 εκατ. ευρώ το χρόνο ως αμοιβή και με ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει το 1 δισ. ευρώ!

Οι Ισπανοί πάντως δεν αναφέρουν εάν το deal θα γίνει αυτό το καλοκαίρι ή εάν θα περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Ουσιαστικά εάν ο Εμπαπέ δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Παρί και δεν πουληθεί φέτος θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με νέα ομάδα σε έξι μήνες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κοστολογεί τον παίκτη στα 200 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης θα θέλει 50 εκατ. ευρώ το χρόνο και με λοιπά έξοδα και μπόνους θα ξεπεράσουμε τα 300 εκατ ευρώ. Η Ρεάλ όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ισπανία δεν θα δώσει φέτος αυτά τα 300 εκατ. ευρώ αλλά θα περιμένει.

Βέβαια εάν η Παρί επιμένει να τον πουλήσει εδώ και τώρα αναγκαστικά θα μπει στο παιχίδι της αγοράς.

Δημοφιλέστερα

To Top