Πολιτική

Η πρώτη ομιλία της Σέβης Βολουδάκη στη Βουλή: «Οι προγραμματικές δηλώσεις δεν είναι κούφιες υποσχέσεις»

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η πρώτη ομιλία της Σέβης Βολουδάκη, από το βήμα της βουλής. Η βουλευτής Χανίων, θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπολίτες της για την ψήφο τους. «Είμαι ευτυχής που η δουλειά για το καλό των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν την διακυβέρνηση του τόπου έχει ήδη ξεκινήσει», σημείωσε. Η κ. Βολουδάκη, αναφέρθηκε και στο έργο της κυβέρνησης και τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, δηλώνοντας περήφανη.

Ολόκληρη η ομιλία της Σέβης Βολουδάκη

Σήμερα, την πρώτη φορά που βρίσκομαι ως ομιλήτρια στο βήμα της Βουλής

Θα μου δικαιολογήσετε την συγκίνηση.

Ως βουλευτής που Χανίων θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και να δηλώσω πως είμαι πολύ περήφανη,

που στις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού αλλά και των Υπουργών

βρίσκονται μέτρα αναπτυξιακά, μέτρα που θα βοηθήσουν περαιτέρω τους νέους επαγγελματίες, τους νέους γονείς.

Είμαι ευτυχής που η δουλειά για το καλό των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν την διακυβέρνηση του τόπου έχει ήδη ξεκινήσει.

Και αυτή είναι η κρίσιμη διαφορά αυτής της κυβέρνησης.

Ότι θέλει να κρίνεται από το έργο της.

Οι υποσχέσεις μας θέλουμε να είναι ο πήχυς που εργαζόμαστε διαρκώς να ξεπεράσουμε

με πρωτοβουλίες στον τομέα της Οικονομίας, της Υγείας και φυσικά με τη θεσμοθέτηση ειδικού Υπουργείου για τον ιερό θεσμό της οικογένειας, η οποία αποτελεί τον πρώτο και σημαντικότερο πυρήνα γνώσης και κοινωνικοποίησης του ανθρώπου.

Όπως και το 2019, έτσι και τώρα, οι προγραμματικές δηλώσεις αυτής της κυβέρνησης δεν είναι κούφιες υποσχέσεις αλλά βασικές δεσμεύσεις προς την κοινωνία για μια Ελλάδα που αλλάζει και προοδεύει.

Δημοφιλέστερα

To Top