Διεθνή

ΗΠΑ: Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη κοντά σε αεροδρόμιο στο Λος Άντζελες – Νεκροί και οι έξι επιβαίνοντες – Βίντεο

Τη ζωή τους έχασαν και οι έξι επιβαίνοντες σε μικρό αεροσκάφος στο Λος Άντζελες, όταν αυτό συνετρίβη κοντά σε ένα αεροδρόμιο της περιοχής το Σάββατο, ανακοίνωσαν οι τοπικές και ομοσπονδιακές αρχές.

Το αεροσκάφος, ένα επαγγελματικό τζετ Cessna C550, ταξίδευε από το Λας Βέγκας και συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο Φρεντς Βάλεϊ στην κομητεία Ρίβερσαϊντ, περίπου 85 μίλια (137 χλμ.) νότια του Λος Άντζελες, γύρω στις 4:15 π.μ. (τοπική ώρα), ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Οι επιβάτες και ο πιλότος που έχασαν τη ζωή τους ήταν όλοι ενήλικες, δήλωσε ο Έλιοτ Σίμπσον, ερευνητής αεροπορικών ερευνών της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών, σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Το ιδιόκτητο αεροπλάνο συνετρίβη 300 μέτρα από τον διάδρομο προσγείωσης του μικρού αεροδρομίου, αφού επιχείρησε να προσγειωθεί, χωρίς οι καιρικές συνθήκες να είναι οι κατάλληλες.


cessna_2

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 4 Ιουλίου, ένα μικρό αεροσκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες συνετρίβη κοντά στο ίδιο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ενήλικος πιλότος και να τραυματιστούν τρεις ανήλικοι, δήλωσαν οι αρχές.

Στο περιστατικό του Σαββάτου, η φωτιά κατέκαψε όλο το αεροσκάφος, μετά τη συντριβή του, εκτός από την ουρά του, δήλωσε ο Σίμπσον.

Δημοφιλέστερα

To Top