Οικονομία

Ενοικιάζεται για 2,5 εκατ. ευρώ την εβδομάδα – Το πιο πολυσυζητημένο νέο γιοτ βγαίνει στη θάλασσα

Κατασκευασμένο για να προσφέρει σε 16 επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία πλωτής πολυτέλειας, διαθέτοντας beach club, οκτώ υπερεμεγέθεις καμπίνες και πλήρωμα 36 ατόμων. Πόσο δύσκολο είναι άραγε να φτιάξεις από το μηδέν, αυτό το υπέρκομψο και εντυπωσιακό σκάφος 115 μέτρων, που θυμίζει περισσότερο ένα πλεούμενο παλάτι, παρά ένα πλοίο αναψυχής; Η Lürssen, η γερμανική εταιρεία, υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την κατασκευή σκαφών αναψυχής και πολεμικών πλοίων, δίνει την απάντηση με το Ahpo, ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα γιοτ που ταξιδεύουν στην θάλασσα.

Το ανεξίτηλο όραμα και η αξιοσημείωτη επιμονή της Lürssen στην λεπτομέρεια, οδήγησαν μια ομάδα έμπειρων τεχνικών να φτιάξουν αυτό το mega-yacht το οποίο ήδη ξεχωρίζει για τον εκπληκτικό σχεδιασμό του.

Πλεούμενη άνεση

Οι κομψές γραμμές του Ahpo και το εντυπωσιακό προφίλ του, αποτελούν επιγεννήματα του οράματος της μαγικής δυάδας Nuvolari – Renard. Αχώριστοι και ταλαντούχοι, ο ναυπηγός μηχανικός και αρχιτέκτονας Carlo Nuvolari και ο σχεδιαστής Dan Lenard, που έχουν ξεχωρίσει ως σημείο αναφοράς στον σχεδιαστικό κόσμο των πολυτελών σκαφών αναψυχής, κατασκεύασαν από το μηδέν αυτό το μεγαλειώδες σκάφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top