Αθλητισμός

Παρί Σεν Ζερμέν: Σφήνα για την απόκτηση του Κέιν

Η Μπάγερν Μονάχου τελικά δεν «παίζει» μόνη της για την περίπτωση του Χάρι Κέιν. Το όνομα του Άγγλου επιθετικού φαίνεται πως έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επιδιώκει γερό μπάσιμο προκειμένου να προσπεράσει τους Βαυαρούς στην κούρσα της απόκτησής του.

Καθώς το… σίριαλ Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να ταλανίζει τη διοίκηση των Παριζιάνων, το «RMC» αποκαλύπτει πως στην γαλλική πρωτεύουσα δεν έχουν βάλει φρένο στις υπόλοιπές μεταγραφικές επιχειρήσεις και αντ΄αυτού φουλάρουν για την περίπτωση του Κέιν.


RMC1

Μια συνάντηση μάλιστα με την πλευρά του έμπειρου φορ φαίνεται να έχει λάβει ήδη χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο, δίχως ωστόσο να προκύψει κάποιος «λευκός καπνός». Ο Κέιν άλλωστε εξακολουθεί να βλέπει τη Μπάγερν ως προτεραιότητα, όμως στο Παρίσι δεν το βάζουν κάτω και ετοιμάζουν νέο ραντεβού προκειμένου να αντιστρέψουν τα δεδομένα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του «RMC», η Παρί δεν θα έχει πρόβλημα να ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που του προσφέρει η Μπάγερν, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται η εναρκτήρια προσφορά της προς την Τότεναμ να αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Με τις δυσκολίες ωστόσο μιας τέτοιας επιχείρησης να είναι αρκετά πρόδηλες, στο Παρίσι διατηρούν και plan b που αφορά την αλλαγή πλεύσης και την κρούση στη Γιουβέντους για την περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως στη Γαλλία επιμένουν πως προτού ολοκληρώσει την απόκτηση ενός επιθετικού, η Παρί θέλει πρωτίστως να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ που εξακολουθεί να δεσμεύει μερικώς τα πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top