Διεθνή

Γαλλία: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του μικρού Εμίλ – Εντοπίστηκε όχημα με αίμα στο μπροστινό μέρος

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δίχρονου Εμίλ, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μέσα από την αυλή του σπιτιού των παππούδων του στο χωριό Βερνέ της νοτιοανατολικής Γαλλίας, το Σάββατο 8 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στη ευρύτερη περιοχή όπου εξαφανίστηκε το παιδί το απόγευμα του Σαββάτου, οι αρχές έχουν εντοπίσει ένα όχημα με αίμα στο μπροστινό μέρος του, με τους φόβους ότι το αγόρι παρασύρθηκε από αμάξι να ενισχύονται, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail».

Το αυτοκίνητο με αίμα στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου εντοπίστηκε στον οικισμό των Άλπεων από όπου εξαφανίστηκε ο μικρός Εμίλ πριν τέσσερις ημέρες, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Τα ίχνη έχουν σταλεί για ανάλυση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συνδέονται με το εξαφανισμένο παιδί, με τις αρχές να επισημαίνουν, ωστόσο, ότι προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για ανθρώπινο αίμα.

Μπορεί να είναι επίσης ένα πολύ παλιό ίχνος, επομένως όλοι είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με το εύρημα».

Σε εξέλιξη η έρευνα με 52 χωροφύλακες

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η γαλλική αστυνομία, 52 χωροφύλακες έχουν αναπτυχθεί σήμερα στην ευρύτερη περιοχή .

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη καθώς, σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο «BFMTV», η αστυνομία αποκάλυψε ότι υπήρχαν τουλάχιστον άλλα δέκα μέλη της οικογένειας που βρίσκονταν στο σπίτι των παππούδων στο Βερνέ τη στιγμή της εξαφάνισης του Εμίλ:

«Γινόταν μια οικογενειακή συγκέντρωση, συνολικά ήταν δέκα άτομα, με αρκετούς θείους και θείες του παιδιού, όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ανηλίκων. Ο Εμίλ εθεάθη το πρωί του Σαββάτου, μαζί με άλλα παιδιά», υποστήριξαν οι τοπικές αρχές.

Τελευταία φορά ο Εμίλ εθεάθη από δύο άτομα καθώς έφευγε από το σπίτι των παππούδων του όπου έκανε διακοπές.

Τι εξετάζει η αστυνομία

Μιλώντας χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο δημόσιος εισαγγελέας Ρεμί Αβόν είπε στους δημοσιογράφους: «Προς το παρόν δεν έχουμε καμία ιδέα, καμία πληροφορία, κανένα στοιχείο που να μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε αυτήν την εξαφάνιση».

Ο εισαγγελέας διαβεβαίωσε τον Τύπο ότι «η έρευνα συνεχίζεται», αλλά τόνισε ότι δεν έχει σημειωθεί πρόοδος από την Κυριακή.

«Βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο με προχθές αφότου λάβαμε τις δύο μαρτυρίες. Πραγματικά πιέζουμε τις έρευνες όσο μπορούμε».

Δημοφιλέστερα

To Top