Ελλάδα

Νέο Ηράκλειο: Θρήνος στην κηδεία του 40χρονου που έπεσε με το ΙΧ του στο κενό στον ΗΣΑΠ

Φίλοι και συγγενείς είπαν το πρωί της Πέμπτης (13/7) το τελευταίο αντίο στον 40χρονο οδηγό που σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 8 Ιουλίου όταν το μαύρο κάμπριο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και «προσγειώθηκε» μέσα στον υπόγειο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς, τα αδέλφια του και οι γονείς του τον αποχαιρέτησαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ανθούσα Αττικής, μη μπορώντας να πιστέψουν τον αδόκητο χαμό του.

Ο άτυχος άνδρας είχε καταγωγή από το χωριό Ματσούκι του δήμου Αγρινίου, ήταν γιος απόστρατου αστυνομικού και νοσηλευτής στο επάγγελμα.

Πως έγινε το δυστύχημα

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου όταν το μαύρο κάμπριο, κινούμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να «απογειωθεί» και έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων, μέσα στον υπόγειο σταθμό του ηλεκτρικού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του.

Στην περιοχή έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες που απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά καθώς βρήκε ακαριαίο θάνατο. Στο σημείο στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση της Τροχαίας με γερανό προκειμένου να απομακρυνθεί το όχημα από την υπόγεια γέφυρα του σταθμού.

Δημοφιλέστερα

To Top