Διεθνή

BBC – Βίκι Φλιντ: Η γυναίκα που «ξεσκέπασε» τον παρουσιαστή του BBC που ζητούσε άσεμνες φωτογραφίες από ανήλικο

«Ταλαντούχα, σκληρά εργαζόμενη, ευγενική και καλός άνθρωπος». Με τα λόγια αυτά περιγράφουν την 59χρονη σύζυγο του δημοσιογράφου Χιου Έντουαρντς της βιτρίνας, όπως τον αποκαλούσαν, του BBC που αμαύρωσε την εικόνα του ειδησεογραφικού δικτύου.

Η γυναίκα του και μητέρα των πέντε παιδιών του, Βίκι Φλιντ, ήταν αυτή που τελικά τον ξεσκέπασε.

Η Βίκι Φλιντ βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει, όσο επώδυνο κι αν ήταν για την ίδια και την οικογένειά της, ότι ο σύζυγός της, παρουσιαστής επί χρόνια του ΒΒC, είναι αυτός που κατηγορείται ότι πλήρωνε νεαρό άτομο με χιλιάδες λίρες για να του στέλνει φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου.

«Ο Χιου πάσχει από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια, έχει υποβληθεί σε θεραπεία για βαριάς μορφής κατάθλιψη», δήλωσε η σύζυγός του, Βίκι Φλιντ, σύμφωνα με το BBC.

«Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν επιδεινώσει πολύ την κατάσταση, υπέστη ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο και τώρα νοσηλεύεται και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για το προσεχές μέλλον», τόνισε.

Από την πλευρά της, η αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε ότι δεν φαίνεται να έχει διαπραχθεί κάποιο ποινικό αδίκημα σε αυτή την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στη Βρετανία κι έχει γίνει πρωτοσέλιδο στα ΜΜΕ της χώρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν, την περασμένη Παρασκευή, η εφημερίδα «Sun» δημοσίευσε τη μαρτυρία μιας γυναίκας, η οποία κατηγόρησε έναν παρουσιαστή του BBC ότι πλήρωσε περισσότερο από 35.000 λίρες στο παιδί της, 17 ετών – τότε – χωρίς να αποσαφηνίζεται αν είναι αγόρι ή κορίτσι – με αντάλλαγμα φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η μητέρα δήλωσε αγανακτισμένη από το γεγονός ότι ο Βρετανός παρουσιαστής συνέχισε τις εκπομπές στην τηλεόραση για αρκετές εβδομάδες ενώ η ίδια υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει το BBC για τις κατηγορίες αυτές από τις 19 Μαΐου.

Δημοφιλέστερα

To Top