Διεθνή

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έχει εξαφανιστεί εδώ και 3 εβδομάδες

Ολοένα και πληθαίνουν οι εικασίες σχετικά με το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η οποία δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Η 45χρονη μητέρα δύο παιδιών πυροδότησε τις φήμες εκ νέου καθώς απουσίαζε από το πλευρό του συζύγου της ο οποίος ήταν καλεσμένος σε μια κινηματογραφική προβολή.

Επίσης δεν παρευρέθηκε ούτε στους αγώνες του Wimbledon, στους οποίους ο πρίγκιπας Αλβέρτος εμφανίστηκε με μία στενή φίλη της συζύγου του.

Η τελευταία εμφάνιση της πριγκίπισσας του Μονακό ήταν στις 20 Ιουνίου όταν παρευρέθηκε στα βραβεία Golden Nymphs στο Μόντε Κάρλο. Από τότε κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται. Την 1η Ιουλίου το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό γιόρτασε την 12η επέτειο του γάμου του.

Ωστόσο η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν έκανε κάποια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου κάνουν λόγο πως κάτι συμβαίνει με τον γάμο τους καθώς δεν αντάλλαξαν δημόσιες ευχές. Εδώ και χρόνια γράφεται ότι το ζευγάρι έχει σοβαρά προβλήματα στη σχέση του.

View this post on Instagram

A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Οι τριγμοί ξεκίνησαν πριν από τον γάμο τους και συγκεκριμένα από τις φήμες ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε αποκτήσει παιδί με Βραζιλιάνα καλλονή την περίοδο που ήταν σε σχέση με την πριγκίπισσα Σαρλίν.

Στις αρχές του χρόνου το γαλλικό περιοδικό ROYAUTÉ είχε γράψει ότι το ζευγάρι είχε βάλει μπρος για το διαζύγιο του. Ωστόσο το παλάτι του Μονακό διέψευσε το ρεπορτάζ ως εντελώς αβάσιμο. Η Σαρλίν είχε και πάλι εξαφανιστεί από τη δημόσια ζωή το 2021 όταν παρέμεινε στην νότια Αφρική επειδή χρειάστηκε να υποβληθεί σε θεραπεία για μόλυνση στο αυτί.

Μόλις επέστρεψε στην Ευρώπη χρειάστηκε να εισαχθεί σε ελβετική κλινική. Η επίσημη εξήγηση που δόθηκε τότε ήταν ότι η πριγκίπισσα υποφέρει από εξάντληση.

Τα ξένα μέσα όμως ανέφεραν ότι η Σαρλίν αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έπρεπε να νοσηλευθεί.

Δημοφιλέστερα

To Top