Αθλητισμός

Σερβικά ΜΜΕ: Στο Βελιγράδι ο Μίροτιτς – Υπογράφει στην Παρτιζάν

Όπως αναφέρουν στη Σερβία, ο Νίκολα Μίροτιτς βρέθηκε στο Βελιγράδι προκειμένου να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την Παρτίζαν.

Σύμφωνα με την «Mozzart Sport» ο Μαυροβούνιος φόργουορντ «προσγειώθηκε» στο Βελιγράδι προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Παρτίζαν.

Μπορεί ακόμα να μην έχει επισημοποιηθεί το «διαζύγιό» του με την Μπαρτσελόνα αλλά όπως αναφέρουν στην Ισπανία έχει βρεθεί η χρυσή τομή και ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει και η ανακοίνωση για το «διαζύγιο» του Μίροτιτς με τους «μπλαουγκράνα». Μάλιστα φέρεται να βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι καθώς όπως ανέφερε το εν λόγω δημοσίευμα, ο έμπειρος φόργουορντ «έφτασε στην πρωτεύουσα της Σερβίας για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας».

Επίσης εξηγεί ότι έχει υπάρξει συμφωνία για τη τη λύση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα, κάτι που θα ανοίξει και τον δρόμο για την επισημοποίηση της σπουδαίας, αυτής, μεταγραφής. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μίροτιτς είχε κατά μέσο όρο 15.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ στην Euroleague σουτάροντας με 39% στα τρίποντα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top