Αθλητισμός

Τσιτσιπάς-Μπαντόσα: Διακοπές στην Ύδρα και live με απαντήσεις για σχέση, γάμο, οικογένεια!

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στο Wimbledon, αφού παρακολούθησαν από κοντά την συναυλία του Χάρι Στάιλς στη Μαδρίτη, Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Ύδρα για ολιγοήμερες διακοπές.

Οι «Τσιτσιντόσα» φρόντισαν να ενημερώσουν τους θαυμαστές τους για το πού ακριβώς βρίσκονται, αλλά δεν έμειναν εκεί καθώς κατά τη διάρκεια της μίνι κρουαζιέρας που έκαναν, αποφάσισαν να ξεκινήσουν live στο instagram απαντώντας σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούσαν.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή με το ερωτευμένο ζευγάρι να προσπαθεί να ικανοποιήσει την περιέργεια του κόσμού, εκτός από… συγκεκριμένες περιπτώσεις.

View this post on Instagram

A post shared by @tsitsidosa

Κάποια στιγμή Στέφανος και Πάουλα ρωτήθηκαν αν ήταν φίλοι ποτέ κι αμφότεροι ξέσπασαν σε γέλια. «Δεν της έλεγα ούτε γεια…», είπε ο Στέφανος για να επιβεβαιώσει η Πάουλα

«Όλά αυτά μέχρι μια μέρα που άρχισα να τη χαιρετάω. Νόμιζε ότι ήμουν ο πιο αλαζονικός τύπος στη γη», συνέχισε ο Τσιτσιπάς και συμπλήρωσε η Πάολα: «Σκεφτόμουν από μέσα μου τι έχει αυτός ο τύπος; Περνούσε κι ούτε καν με κοιτούσε»

Δημοφιλέστερα

To Top