Αθλητισμός

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Μαρτίνεθ αναμένεται να «κόψει» τουλάχιστον 4 παίκτες από τους 25 της Αυστρίας

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην τελική λήψη των αποφάσεών του για το υπάρχον υλικό του στον Ολυμπιακό, εάν δεν το έχει κάνει ήδη.

Ο Ολυμπιακός έχει στην Αυστρία αυτή τη στιγμή 25 παίκτες αλλά παράλληλα και ένα υπό διαμόρφωση ρόστερ. Η αποστολή στην Αυστρία απαρτίζεται από τους εξής 25 παίκτες: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόι, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Φορτούνης, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρας, Ζίνκερναγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι, Ελ Αραμπί, Ιμπόρα και Κίνι.

Από τους παραπάνω παίκτες ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αφήσει εκτός ρόστερ ορισμένους εξ αυτών. Τουλάχιστον 4 τον αριθμό (να κόψει δηλαδή 4 από τους 25) με παίκτες όπως οι Πέπε και Ζινκερνάγκελ αλλά και υπό προϋποθέσεις ο Ραμόν και ίσως ορισμένοι από τους μικρούς να είναι υποψήφιοι για να τεθούν off. Ο Καρβάλιο από την άλλη δείχνει πως θα πάρει νέα και 2η ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Πως θα καταφέρει να πάρει μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει να πάρει ακόμα έναν στόπερ – το λιγότερο γιατί λογικά θα πάρει δύο – και επίσης έναν φορ (τουλάχιστον) και ενώ θα κάνει και άλλες προσθήκες για το έμψυχο δυναμικό του. Θα χρειαστεί δύο εξτρέμ και ίσως και άλλον χαφ και μετά ανάλογα και με πωλήσεις ή άλλες αποχωρήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top