Αθλητισμός

Μπάγερν Μονάχου: «Στην Μπουντεσλίγκα δεν έχουμε διεθνή αστέρια, ο Κέιν θα έκανε καλό στη λίγκα», λέει ο πρόεδρός της

Ο Χέρμπερτ Χάινερ, ο Γερμανός επιχειρηματίας που ήταν πρώην διευθύνων σύμβουλος της Adidas, και νυν πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου πιστεύει ότι ο επιθετικός της Τότεναμ Χάρι Κέιν θα αναβαθμίσει το προφίλ της Μπουντεσλίγκα, η οποία στερείται αστέρων με παγκόσμια φήμη. Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, άφησε πρόσφατα την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μια συμφωνία 115 εκατομμυρίων λιρών και το περασμένο καλοκαίρι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετακόμισε από την Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα.

«Εδώ στην Μπουντεσλίγκα δεν έχουμε πια πολλά διεθνή αστέρια», δήλωσε ο Χάινερ στο Kicker. «Η Μπάγερν προσπαθεί πάντα να φέρνει αστέρια. Ο Χάρι Κέιν είναι ένας πολύ ελκυστικός παίκτης, ο αρχηγός της Αγγλίας και πρώτος σκόρερ. Θα έκανε καλό σε εμάς και στην Μπουντεσλίγκα».

Η Μπάγερν είναι τόσο αποφασισμένη να αποκτήσει τον Κέιν και τον συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας Κάιλ Γουόκερ, που έχει χωρίσει τις ομάδες στρατολόγησης σε μια προσπάθεια να πετύχει και τις δύο συμφωνίες. Ο Χάινερ και ο Μίχαελ Ντίδεριχ, ο οικονομικός διευθυντής, διεξάγουν συνομιλίες στην Ιαπωνία, όπου ο αμυντικός βρίσκεται σε περιοδεία προετοιμασίας με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν, ο διευθύνων σύμβουλος, και ο Μάρκο Νέπε, ο τεχνικός διευθυντής, έχουν μείνει στη Γερμανία για να επικεντρωθούν στην απόκτηση του Κέιν και θα υποβάλουν μια τρίτη προσφορά αυτή την εβδομάδα!

Η Μπάγερν επιθυμεί να καταλήξει σε συμφωνία με την Τότεναμ, ώστε να δώσει χρόνο στον Τόμας Τούχελ, να ενσωματώσει τον Κέιν στην ομάδα πριν από τον εναρκτήριο αγώνα πρωταθλήματος, με τη Βέρντερ Βρέμης, στις 18 Αυγούστου.

Το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού με τους Σπερς λήγει το επόμενο καλοκαίρι και η ομάδα είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησης τώρα, αν δεν μπορεί να τον πείσει να συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο. Στον 29χρονο έχουν προσφερθεί νέοι όροι αξίας 400.000 λιρών την εβδομάδα και αξιώνει μια προσφορά ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών για να προχωρήσει σε μεταγραφή, ποσό το οποίο η Μπάγερν δεν έχει ακόμη ικανοποιήσει.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσες σήμερα:

Θρήνος για τους δύο πιλότους του Canadair – Πώς έγινε η τραγωδία με τη συντριβή στην Κάρυστο

Milla Sofia: Η ξανθιά influencer που κάνει «θραύση» με τα post της από Ελλάδα είναι δημιούργημα ΑΙ

Βίντεο: Νέο σόου Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι – Έβαλε δύο γκολ σε 13 λεπτά

Δημοφιλέστερα

To Top